HP Desktop Recovery i Vista

April 23

Under din computers vigtige filer ordentligt bakkes op er afgørende i tilfælde af et systemnedbrud. Windows Vista indeholder systemgendannelse værktøjer til at hjælpe brugerne oprette back-up point. Hewlett-Packard-computere installeret med Vista giver et andet nyttigt værktøj til at inddrive vigtige systemfiler: HP Backup og Recovery Manager.

Identifikation

HP installerer HP Backup og Recovery Manager gratis på sin stationære og bærbare computere. Dette er en uafhængig program, der skaber sikkerhedskopier af en Windows Vista-system. Det giver brugerne mulighed for at gendanne en tidligere installation af deres Vista-system, hvis de kommer til at slette filer eller erfaring systemfejl.

Adgang HP Backup og Recovery Manager

Brugere kan få adgang til HP Backup og Recovery Manager på en række forskellige måder. Programmet kan indlæses ved at klikke på dens ikon i menuen Start i Windows Vista. Brugere kan også trykke på "F11" tasten, når deres computer starter op. Fra den menu, der vises, kan brugerne derefter vælge indstillingen "Gendan PC" til fuldt ud at genoprette deres system.

Oprettelse gendannelsespunkter

HP Backup og Recovery Manager tager automatisk "snapshots" af computerens installation. Disse snapshots er mærket som tidligere gendannelsespunkter. Programmet bruger disse gendannelsespunkter til at gendanne systemet til en tidligere arbejdsgruppe installation.

Sådan gendannes filer

Brugere, der ønsker at bruge Recovery Manager til at gendanne systemfiler har en vifte af muligheder. I HP Backup og Recovery Manager, kan brugerne vælge at gendanne bestemte filer og mapper eller at inddrive en hel tidligere installation. Brugere kan også vælge at sikkerhedskopiere det nuværende system og derefter gendanne en tidligere installation. Den Recovery Manager guider brugere gennem processen med hel eller delvis systemgendannelse via en række menuer, når programmet startes.