Hvad er Toshiba BIOS?

January 21

Hvad er Toshiba BIOS?


Toshiba BIOS er programmeringen installeret på en en Toshbia-branded personlige computer eller bærbare computer. Det er det program, der fortæller computeren til at starte op operativsystem installeret på harddisken.

Fungere

BIOS, som står for Basic Input-Output System, der er gemt på alle bundkort. Når en computer er først tændt, BIOS er det første program, der starter. Det gør, at alle de komponenter, der kræves for en sikker start er korrekt installeret, og indlæser derefter master boot record i harddisken. Dette vil igen, overlader styringen af ​​computeren til det installerede operativsystem.

Betydning

Toshiba BIOS er ikke anderledes end nogen andre BIOS, og fungerer på samme måde. Ligesom alle andre former for BIOS, vil Toshiba BIOS lejlighedsvis skal opdateres til at fastsætte programmering fejl eller tilføje kompatibilitet for nye enheder. For eksempel, i 2008, Toshiba udgivet en kritisk BIOS-opdatering, der forhindrede laptops i T130 linje fra faretruende overophedning.

Adgang

Toshiba BIOS kan tilgås på de fleste Toshiba-computere ved at trykke på Esc-tasten under system boot, og trykke på F1-tasten, når systemet kontrol vises. Hvis denne metode ikke virker, så holder på F2 efter du tænder for computeren, bør tillade dig at få adgang til BIOS-menuen ned. Du må ikke ændre nogen indstillinger i BIOS-menuen, hvis du ikke fuld forstå dem. Det kan skade din computer.


relaterede artikler