Sådan Erstat et vindue med glas blokke

June 7

Sådan Erstat et vindue med glas blokke


Udskiftning af en eksisterende vindue med glas blokke kan gøres med et par enkle værktøjer. Andre end at købe de glas blokke, de er nødvendige for at udføre opgaven materialer er ikke omfattende. Før du tager ud den eksisterende vindue, vil du ønsker at shoppe for den rigtige størrelse blokken for vinduet åbning. Også glas blokke kommer i mange forskellige mønstre. Vælg den, der giver dig den mængde naturligt lys flow og privatliv du har brug for.

Instruktioner

masonary Åbning

1 Tag sikkerhedsbriller og arbejdshandsker. Fjern det gamle vindue, herunder rammen, ved hjælp af en hammer og koben.

2 Sæt et niveau vandret i vindueskarmen. Hvis der er høje pletter, bruge en hammer og mejsel for at bringe dem ned til niveau. Hvis der er lave pletter, vil det første leje af mørtel bringe dem op på niveau.

3 Indstil glasblokkene i vinduesåbningen til en prøvekørsel. Set ud en vandret række af blokke i vindueskarmen og en lodret søjle af glas blokke går op i højre eller venstre side af vinduet åbning. Skær en masse pap faner. Stack fanerne til en 1/4-inch tykkelse til at simulere tykkelsen af ​​mørtlen. Placer tapperne mellem og under hvert glas blok i prøvekørsel. Placer faner mellem den lodrette sidevæg af åbningen og glasblokke også.

4 Tag en blyant, og gøre et mærke på bunden og side af vinduet åbning, hvor hvert glas blok begynder og slutter. Disse mærker fungerer som en vejledning til at følge til positionering alle blokke i vinduesåbningen når mortaring dem på plads.

5 Bland en spand af præ-mix mørtel med vand til konsistensen af ​​brøddej.

6 Tag en mursten lagets murske og lægge mørtel i vindueskarmen. Hvis der er lave pletter, fylde dem i, glat mørtel og indstille niveauet på mørtel til at kontrollere for niveau. Efter at tilføje nok ekstra mørtel til at skabe en 1/4-inch mørtel seng.

7 Murske på mørtel til indersiden af ​​den vertikale vinduesåbning. Gør det 1/4-inch tyk, og sæt det første glas blok på plads, foring det op med de mærker placeret i vindueskarmen og sidevæggen under prøvekørsel.

8 Murske på mørtel til den anden side af glasset blok til en tykkelse på 1/4-inch. Indstil den næste glas blokeret sted ved siden af ​​den første. Check for niveau regelmæssigt i løbet af installation af alle de glas blokke. Gentag, indtil alle glasblokkene er mortared på plads.

9 Vent to timer efter den sidste blok er på plads. Komme tilbage og udglatte mørtelfuger bruger slagværktøj, som er en smal, krum spatel anvendt til at køre over mørtlen mellem blokken at udjævne og komprimere det.

10 Vent mørtelfuger at blive fast, og rense ud enhver mørtel, der fik på forsiden af ​​glas blok. Gør dette før mørtlen helt tørrer på blokken. Brug en blød, fugtig klud. Brug aldrig noget slibende at rense ud i mørtel fra glasset.

Wood Frame Åbning

11 Paint alle udsatte træ med træbeskyttelse efter det gamle vindue og vinduesrammen er blevet fjernet.

12 gælder kun mørtel mellem glasset blok, ikke mellem glasset blok og rammen træ åbning. Brug træ shims omkring omkredsen af ​​glasblokke installation at låse dem i stram til rammen træ åbning.

13 Klip og sy træ støbning til at passe til åbningen på både indvendigt og udvendigt. Støbningen skal overlappe glasblok med 1/2 tommer.

14 Caulk indefra og ud, hvor træ trim får kontakt med glasset blok.

TIPS

  • Du kan købe formonterede glas blok vinduer i forskellige størrelser.
  • Glas blokke findes i mange størrelser. Køb den størrelse blok, der står i forhold til din væg åbning.

relaterede artikler