Sådan Konverter MPEG videoer til MP4 gratis

April 10

Der findes flere typer af MPEG (eller MPG) videoer --- herunder standard MPEG-1 eller MPEG-2 DVD-formater --- som du måske ønsker komprimeret eller konverteres til MP4 for at spare plads på harddisken, eller at uploade til internettet. Der er mange gratis programmer, du kan bruge til disse konverteringer, herunder håndbremsen og AVS Video Converter --- der kan importere dine MPG videoer og eksportere dem til forskellige kvalitet MP4s, baseret på dine behov. Du kan også vælge at prøve en hjemmeside som Zamzar.com, som ikke kræver nogen downloadede software, da alle konverteringer er gjort gennem sin webserver. Du vil modtage en nyhedsmail med et download link til din nyligt konverterede MP4, når konverteringen er færdig.

Instruktioner

håndbremse Konverteringer

1 Download og installer den nyeste version af håndbremsen, gratis (se linket i Resource afsnittet nedenfor). Accepter betingelserne for brug og køre programmet.

2 Hit på knappen "Source" for at åbne Windows Stifinder, og find den MPEG, du ønsker konverteret. Vælg at åbne din video i håndbremsen.

3 Vælg "MP4 fil" fra output-indstillinger format drop-down menuen. (Hvis der konverteres til en MP4-afspiller eller Apple-enhed, skal du klikke på knappen "Presets" i højre side af skærmen og vælge en af ​​de iPod-indstillinger).

4 Klik på "Browse" knappen fildestination at vælge den placering på din harddisk, hvor du vil gemme din MP4.

5 Juster bredden og højden af ​​dit output video som ønsket, og klik på knappen "Start" for at starte konverteringen.

AVS Video Converter

6 Åbn din webbrowser og dirigere den til den vigtigste AVS download siden (se link i Resource afsnittet nedenfor). Klik på download-knappen og installere. Accepter betingelserne for brug og køre programmet.

7 Hit på knappen "Gennemse ..." ved siden af ​​"Input File Name" feltet for at vælge den ønskede MPEG-video på din computer, ved hjælp af Windows Stifinder pop-up skærmen.

8 Tryk på "Til MP4" knappen øverst på menuen AVS. (Indstillingerne for din MP4 vises i "Profil" -feltet. Du kan justere dem ved at trykke på "Rediger profil" knappen).

9 Klik på "Gennemse ..." output filnavn knappen for at oprette en fil sti (gem placering) på din computers harddisk.

10 Klik på "Konverter nu!" at begynde at konvertere din MPEG til MP4.

Zamzar

11 Start din webbrowser og dirigere den til Zamzar.com (se link i Resource afsnittet nedenfor). Hit "Konverter filer" fanen.

12 Vælg den fil, du vil konvertere, ved at klikke på "Gennemse ..." knappen i trin 1 kasse. Dette vil åbne en Windows Stifinder menu, hvor du kan søge efter dit MPEG og vælge at åbne den i Zamzar.

13 Vælg "mp4" fra drop-down listen over muligheder i Trin 2 kassen.

14 Indtast din e-mailadresse i Trin 3 område, så Zamzar kan give dig besked, når konverteringen er færdig. Din e-mail vil indeholde et download link, så du kan hente din nye MP4.

15 Klik på "Konverter" for at acceptere Zamzar vilkår for anvendelse og starte konverteringen.

TIPS

  • Hvis konvertering til en iPod i Zamzar, skal du vælge "iPod" eller "m4v" i listen over output formater. Disse er forskellige typer af MP4-filer, men bruger de samme kompression standarder.
  • Tillad flere minutter til flere timer for konverteringer til slut, da dit input MPEG kan være temmelig stor, og det vil tage noget tid at komprimere den til MPEG-4-standarder.

relaterede artikler