MPG kan ikke afspilles på IE7

July 20

MPG kan ikke afspilles på IE7


Den MPG filtype giver software til at afspille video og lydfiler, som MP3 og MPEG video filer. Microsoft-browser Internet Explorer (IE7) kan bruge to programmer til at åbne MPG videoer: Adobe Flash Player og Windows Media Player. Hvis du forsøger at afspille videoer i IE7 uden den nyeste version af Flash Player, kan din gamle version af Flash Player mangler kompatibilitet med MPG filtypen på en hjemmeside. For MPG videofiler ikke er kompatible med en version af Flash Player, konfigurere IE7 til at åbne disse filer med Windows Media Player.

Instruktioner

Installer Adobe Flash Player

1 Dobbeltklik på ikonet IE7 på skrivebordet for at åbne Internet Explorer.

2 Naviger til Adobe Flash Player hjemmeside for at downloade den nyeste version af Flash Player.

3 Klik på knappen "Accepter og installer" for at starte installationen guiden Adobe Flash Player. Klik på "Install" og derefter klikke på "Næste" eller "OK" for at fremskridt gennem hver fase af installationen. Klik på "Afslut" for at afslutte installationen.

4 Genstart IE7 for at ændringerne kan træde i kraft. Naviger til et websted, hvis videoindhold du ikke kunne tidligere ur med IE7. Prøv videoen for at se, om det kommer til at spille.

Skift IE7 Association Indstillinger

5 Åbn "Control Panel" ved at klikke på "Start" og derefter fremhæve og klikke på "Control Panel".

6 Åbn "Standardprogrammer" ansøgning ved at dobbeltklikke på dens ikon. Klik på linket for "Knyt en filtype eller protokol med et program." Dette vil udfylde en liste over de programmer, som Windows bruger til at åbne hver filtype, at din computer kan åbne (det kan tage et minut).

7 Fremhæv en MPG videofil-extension og klik "Change Program." Vælg "Windows Media Player" fra listen af ​​muligheder program vises. Klik på "OK" for at indstille foreningen. Gentag dette trin for alle MPG video filtyper.

8 Klik på "Luk" for at afslutte "Set Foreninger" ansøgning.