Hvordan man laver en EPS i Photoshop Med en klar baggrund

July 17

En af de første beslutninger Photoshop-brugere gør, er om baggrunden for deres snart-til-være-skabte kunst. Det vigtigste valg er, om at have en baggrund på alle, og hvis ikke, hvordan man kan skabe noget med en gennemsigtig kig korrekt. Når din næste EPS fil projekt kræver en gennemsigtig, eller klar, baggrund, drage fordel af Adobe Photoshop hurtige setup værktøj til at komme i gang og få designe.

Instruktioner

1 Åbn Adobe Photoshop og klik på "File". Klik på "Ny". Skriv "ClearEPS" ind i feltet "Navn". Indtast dimensionerne af design plads i "Bredde" og "Højde" kasser, såsom "8" for hver. Vælg "inches" fra dimensioner drop-down menuer.

2 Træk ned menuen "Baggrund Indhold", og klik på "Transparent". Klik på "OK" knappen. Den grå og hvid skakternet Photoshop lærred åbner, der symboliserer en gennemsigtig baggrund.

3 Vælg fra Photoshops værktøjer på sin "Tools" paletten, såsom de "T" type / tekst ikon, maling pensel og blyant værktøj og tilføje billeder til boksen "ClearEPS". Gennemfør illustrationer ved skiftende pensler, farver og værktøjer som ønsket.

4 Træk ned menuen "Filer" og klik på "Gem som". Vælg en destination for at gemme EPS til på computeren. Træk ned menuen "Format" og klik på "Photoshop EPS." Klik på knappen "Gem".