Sådan Træk en e-mail

August 3

Sådan Træk en e-mail


Der er tidspunkter, hvor du kan opleve beklagelse til at sende en e-mail til en person eller en gruppe af personer. Måske email er et fortroligt budskab, der blev sendt til den forkerte person. Outlook / Outlook Express e-mail-program tilbyder en funktion, der vil tillade dig at trække (tilbagekaldelse), der sendes e-mail. Denne tilbagekaldelse funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig i andre e-mail-programmer, såsom Eudora, Entourage og web mail-tjenester.

Instruktioner

1 Åbn din Microsoft Outlook / Outlook Express e-mail-program. Klik på "Sendt post" mappe for at få adgang til dine sendte beskeder.

2 "Double Click" på den sendte meddelelse, du ønsker at trække. Dette vil medføre, at meddelelsen for at åbne.

3 Klik på "Handlinger" fra Outlook menulinjen. Hvis du bruger Outlook Express, skal du klikke på "Handlinger" fra Outlook Express værktøjslinjen og vælg "Andre handlinger."

4 Vælg muligheden for at "Husk dette indlæg."

5 Vælg muligheden for at "Slet Ulæste kopier af denne besked."

6 Placer en check-mark ved siden af ​​den indstilling, der er mærket "Tell Me hvis Recall lykkes eller mislykkes for hver modtager."

7 Klik på "OK" for at trække din sendte meddelelse.

TIPS

  • Vent med at modtage underretning om, hvorvidt din tilbagekaldelse er vellykket. Hvis e-mailen modtageren allerede har åbnet beskeden dit tilbagekaldelse vil mislykkes. Tilbagekaldelsen vil også mislykkes, hvis den person, du har sendt beskeden til ikke bruger Outlook eller Microsoft Exchange.

relaterede artikler