Hvad Er eBay mener med Leave Feedback?

August 4

Hvad Er eBay mener med Leave Feedback?


Fordi eBay brugere er anonyme, blot navne på en skærm, hjemmesiden udviklet en måde for brugerne at opbygge tillid. Feedback-processen lader en bruger rate hinanden baseret på tidligere transaktioner. Hvis en bruger formår at opbygge en stor mængde positiv feedback, kan andre potentielle købere føler sig mere komfortabel at håndtere hende. eBay anmoder om, at du forlader feedback til hver bruger, du arbejder med på sitet, selvom det ikke er obligatorisk.

Positiv feedback

Leaving positiv feedback på profilen af ​​en køber eller sælger er ensbetydende med at give andre eBay-brugere grønt lys til at arbejde sammen med ham. Positiv feedback viser, at du var tilfreds med den samlede transaktion. Du kan også vurdere specifikke elementer af en transaktion, såsom skibsfart tid, hvis du var køberen eller betaling tid, hvis du var sælger. Lad yderligere kommentarer, hvis du føler dig særligt glødende om eBay-bruger og vil synge sine roser.

Negativ feedback

Negativ feedback afspejler en mindre-end-positiv oplevelse med en anden bruger. Efterlad en negativ bedømmelse, hvis du havde et problem eller et problem, der aldrig fik løst, eller du mener, at den vare, du har købt blev fordrejet i eBay notering. Som med positiv feedback, kan du vælge at efterlade kommentarer sammen med din negative rating. Husk på, at andre brugere har mulighed for at reagere offentligt på dine negative kommentarer - deres modargumenter vil blive offentliggjort under dine kommentarer på deres feedback profiler.

Scores

Når du forlader tilbagemeldinger mærket som positiv, eBay brugeren modtager et point til hendes tilbagemeldinger score. Ligeledes negativ feedback trækker et point fra brugerens samlede score. Neutral feedback vil ikke påvirke brugerens score den ene eller den anden vej, men den neutrale bedømmelse vil blive afspejlet på hendes tilbagemeldinger profil. Hver bruger feedback score er vist i parentes ved siden af ​​hendes brugernavn, hvor hun optræder på sitet.

andre overvejelser

Feedback er altid valgfrit. Lad aldrig en anden bruger til at true eller skræmme dig til at forlade positiv feedback, eller gøre du tror, ​​du er forpligtet til at forlade det. Ligeledes er brugerne ikke tilladt at medtage meddelelser i deres eBay lister om, at alle købere skal acceptere at give feedback. Når du har gennemført en transaktion med en anden bruger, har du 60 dage til at forlade feedback. Det element, du har købt vil blive inkluderet med din feedback, og vises offentligt for alle, visning af en brugers tilbagemeldinger at se.


relaterede artikler