Sådan Luk en bankkonto i QuickBooks

February 26

Sådan Luk en bankkonto i QuickBooks


Din QuickBooks kontoplan indeholder hver konto din virksomhed brug, herunder dine bankkonti, regning og aktivkonti. Hvis du ændrer bankkonti, skal du fjerne den gamle bankkonto fra din kontoplan for at forhindre forvirring. QuickBooks vil ikke tillade dig at fjerne en konto, der har aktivitet i det, men du kan flaget kontoen som inaktive til at fjerne det fra din kontoplan samtidig holde alle transaktioner på kontoen historie sikkert og dine bøger præcise.

Instruktioner

1 Indtast den konto register for den konto, du vil fjerne. Kontroller, at saldoen er nul, eller indtast den endelige transaktion til at registrere, hvad du gjorde med den resterende saldo på kontoen. Dette er vigtigt for korrekt bogføring af din virksomheds midler.

2 Indtast kontoplanen. Klik på menuen "Konti" i øverste menubjælke på din QuickBooks hovedsiden. Vælg "Kontoplan" for at vise kontoplanen for din virksomhed fil.

3 Klik på den konto, du vil deaktivere fremhæve kontoen. Klik på menuen "Rediger" i øverste menu bar. Vælg "Gør Inaktiv" i menuen Rediger. Kontoen vil stadig blive vist i rapportering for perioder, hvor der var aktivitet, men det vil ikke blive vist som tilgængelige i normal management konto, medmindre du gør det en aktiv konto igen.


relaterede artikler