Sådan Konverter MS Works til PDF-filer

June 28

Sådan Konverter MS Works til PDF-filer


Microsoft Works, også kendt som MS Works, er et software program designet til hjemmet produktivitet. Det kan bruges til at skrive breve, oprette lykønskningskort, bygge genoptages, holde styr på husstandens udgifter og spore dit budget. MS Works giver dig mulighed for at gemme dine dokumenter i forskellige former, såsom Word-dokumenter, HTML, WordPerfect, og blot som en Works-dokument. Til tider kan det være nødvendigt at konvertere et dokument, du har oprettet med Microsoft Works til en PDF-fil. En PDF-fil, også kendt som en portable document format fil, er en multi-platform fil. Det betyder, at filen kan ses eller udskrives på tværs næsten enhver platform, som Windows, Linux, Mac og mange andre. Konvertering af en Microsoft Works fil til en PDF-fil kan synes som en kompliceret opgave, men med en PDF-fil konverter det kan være ganske enkel.

Instruktioner

1 Køb en PDF-fil konverter, eller find en gratis en online ved hjælp af en søgemaskine til at søge efter de søgeord "Gratis PDF-fil konverter." En PDF-konverter vil ændre sig næsten enhver type fil til en PDF-fil. Når man ser for en PDF-konverter, skal du sørge for, at det vil konvertere MS Works-filer. Disse filer indeholder udvidelser .wps eller .wpt.

2 Åbn PDF konverter software, eller navigere til online converter hjemmeside. Find dokumentet på din computer, som du vil konvertere til en PDF. Dette gøres normalt ved at klikke på knappen Gennemse ved siden af ​​feltet "kildefil", finde filen og dobbeltklikke på filnavnet.

3 Indtast andre oplysninger, som programmet eller webstedet kan kræve, såsom et dokument titel eller beskrivelse, forfatter oplysninger eller en e-mailadresse. Klik på knappen, der siger "konvertere" og vent et par sekunder, mens filen konverterer. Hvis du bruger en online converter, skal du downloade filen til din computer ved blot at klikke på linket, som hjemmesiden. Hvis du bruger et program, skal du kontrollere din harddisk for at sikre, at PDF-filen blev gemt korrekt.

TIPS

  • PDF Converter kan benyttes gratis på freepdfconvert.com. Det er en online stykke software, hvilket betyder at du ikke behøver at downloade den til din computer.
  • Nogle fil konvertere tillade dig at bruge en udskriftsindstilling, hvor du blot åbne filen, der skal konverteres, og klik på ikonet print i programmerne værktøjslinjen. Når skærmen udskriftsindstillinger vises, udskrive til PDF konverter ved at vælge det fra de tilgængelige printere. Filen vil automatisk konvertere. Et sådant program er PrimoPDF. Dette program er gratis, men skal overføres til din computer.

relaterede artikler