Sådan Monitor Network ydeevne

August 12

Overvågning netværkets ydeevne er nyttigt for administratorer, der oplever kommunikation langsommelighed. Flaskehalse kan forekomme fra en overbelastet router, begrænset båndbredde eller langsomme klientcomputere. For at hjælpe administratorer indsnævre det problem, Windows har et netværk aflytning program, der er indbygget i server operativsystemer. Værktøjet overvågning af netværk er en hurtig måde at vurdere netværksproblemer.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" knappen, og vælg "Kontrolpanel". I "Administrative Tools" mappe, skal du dobbeltklikke på "Performance Monitor" ikonet.

2 Højreklik på vinduet og vælg "Føj Tæller". Dette åbner en konfiguration vindue, der viser indstillinger for den nye overvågning instans.

3 Vælg "Brug lokale Computer Counters." Du kan også bruge tællere på andre servere, men for dette eksempel bruges den lokale computer. Vælg "Network Interface" fra listen boksen og vælge den type netværkstrafik at overvåge. Vælg adapteren til at bruge i afsnittet "Select Forekomst". Dette kan være en trådløs forbindelse eller en Ethernet-adapter. Klik på knappen "Tilføj".

4 Højreklik på skærmen, og vælg "Egenskaber". Denne menu åbner en liste over muligheder for visuelle effekter af grafen. Det har også en tekstboks, der gør det muligt at indstille, hvor ofte grafen opdateres med nye data. Indtast "5" i tekstfeltet der hedder "Sample automatisk hver." Klik på "OK" knappen for at ændre indstillingerne.

5 Vurdere grafen data. Grafen viser data hvert femte sekund. En linje graf vises der viser mængden af ​​netværkstrafik versus den aktuelle tilgængelighed båndbredde. Denne metode giver de oplysninger administrator om aktuelle båndbredde pigge, der bremse netværksressourcer. Forestillingen monitor kan også bruges til at vurdere usædvanlige opkald til serveren, så forsøg at hacke serveren.