Sådan fjernes en disk partition

March 31

Før harddiske kan bruges af computere, de skal formateres til brugbare partitioner. En diskpartitionen er dybest set en formateret sektion af en skive afsat til lagring af data separat fra resten af ​​pladen. De fleste diske er i stand til at blive formateret i flere partitioner, hvilket er ganske nyttigt for mange mennesker, da det gør det muligt for flere operativsystemer, der skal installeres til én computer. Hvis du har en disk partition, du ikke ønsker mere, kan du fjerne det med Diskhåndtering.

Instruktioner

1 Gå til Start-menuen, klik på "Kontrolpanel", vælg "System og vedligeholdelse", vælg "Administration," dobbelt-klik på "Computer Management", bekræfter operationen, hvis du bliver bedt om, og klik derefter på "Disk Management" i venstre ruden under kategorien "Storage".

2 Højreklik på den partition, du vil fjerne, og vælg "Slet Volume" fra genvejsmenuen.

3 Klik på "Ja" når du bliver bedt om at bekræfte fjernelsen partition. Den resulterende gratis eller ikke-allokeret plads kan nu ændres til en ny partition eller flere partitioner.

TIPS

  • Hvis du har data på partitionen du fjerner, skal du sørge for at sikkerhedskopiere drevet, før du gør det omformatering, fordi alle data på partitionen bliver slettet.