Hvad kan gå ind i PCI Expansion Slots?

May 22

Hvad kan gå ind i PCI Expansion Slots?


PCI (Peripheral Component Interconnect) ekspansion slots er placeret på bundkortet inde i computeren sag. Du kan tilføje funktionalitet til din computer ved at købe PCI udvidelseskort til ting som lyd, lagringsenheder, og yderligere kabelforbindelser.

PCI Basics

PCI-platformen er designet af Intel og blev populær i midten af ​​1990'erne. Det blev oprindeligt udviklet til grafikkort, lydkort og dial-up modems.

PCI-X

PCI-X udvidelsessokler bruges mest til servere. Almindelige anvendelser er for fiberoptik, Gigabit Ethernet og lagerenhed controller kort, især SCSI (Small Computer System Interface). PCI 2.0-kort er kompatible med PCI-X slots.

PCI Express

PCI Express (PCIe) bruges mest til grafikkort, og du kan se flere PCIe slots på et bundkort, der er designet til at bruge grafikkort i tandem for højere ydelse. PCI-kort er ikke kompatible med PCIe slots.

Andre PCI Express bruger

PCI Express er også bruges til at give yderligere eksterne porte til FireWire, USB (Universal Serial Bus, ekstern SATA (Serial Advanced Technology Attachment, for lagerenheder), og Ethernet.

Mini-PCI

Mini PCI er en slot typen meste ses i bærbare computere. Det er et populært valg for trådløst internet adaptere, Bluetooth og dial-up modems.


relaterede artikler