Sådan Konverter Mit foto til en avatar

July 25

Selvom du kan bruge stort set alle digitale billede som en avatar til at repræsentere dig selv på online message boards, vectorizing personlige fotos giver dig mulighed for at præsentere en sjov repræsentation af dig selv til din online kammerater. Vectorization er en af ​​de mest almindelige metoder, der anvendes til konvertering af billeder til avatarer. Processen udvider linierne i billeder og blødgør de farver for at gøre billederne ligne tegneserie tegninger. Med hjælp fra nogle gratis web-baseret software, kan du vectorize dine billeder og bruge dem som avatarer.

Instruktioner

Vector Magic

1 Vectorize dine billeder til tegneserie avatarer hjælp Vector Magic. Klik på værktøjet er "Tilføj billede til Trace" -knappen. Find dit foto ved hjælp af Stifinder-vinduet, der popper op.

2 Indstil avatar niveau af definition. Klik på "Low", "Medium" eller "Høj" under værkets "Detail Level" overskrift.

3 Klik på "Hent Result" mulighed for at gemme avatar til din computer.

Pho Til

4 Brug Pho Til anvendelighed til at konvertere dit foto til en avatar. Klik på værkets "Fra Disk" valgmulighed.

5 Klik på knappen "Gennemse" i pop-up vindue, der vises for at finde dit foto på din computer. Klik derefter på pop-up er "Upload" valgmulighed.

6 Klik på muligheden "Gem til disk", som er placeret i bryggerset hovedmenu.

Iaza

7 Konverter dit foto til en avatar ved hjælp Iaza. Klik på "Load Image" option på Iaza hjemmeside.

8 Klik på Iaza knap "Gennemse", på den følgende side, for at uploade dit billede til nytte. Klik på "Load". Klik på muligheden "Photo til Cartoon", ved siden af ​​"Avatar" overskrift, på næste side.

9 Klik på "Konverter" for at generere din avatar. Højreklik på det konverterede billede og derefter vælge "Gem billede som" valgmulighed i pop-up menu, der vises.


relaterede artikler