Sådan Start en blog Fællesskabet

August 28

Kom sammen en gruppe af bloggere kan være en måde at dyrke din egen blog, mens udgifterne tid læsning og kommentere emner er vigtige for dig. For at starte en blog samfund, du bliver nødt til at forstå, hvordan at drive trafik til din egen blog, og også hvordan man overbevise andre til at være en del af dit projekt. Læs videre for at finde ud af mere.

Instruktioner

1 Beslut dig for en URL eller en blog ring. En type blog samfund er en gruppe af bloggere på en bestemt URL. Du ville købe en URL og de deltagende bloggere ville få deres eget rum, eller du kan købe en URL og så bare linke til de andre bloggere. Den anden type blog samfund bruger gensidige links langs din blog at sige, at du er del af en bestemt gruppe af bloggere.

2 Forøg trafikken til din egen blog. Start med at bygge det op. Tilføj godt indhold og opdatere ofte. Kommentar på andres blogs. Skriv artikler. Brug basale web fremme teknikker. Din blog skal være populær, før du overbevise andre til at deltage i.

3 Udvikle et forhold med andre bloggere. Du kan gøre dette ved at deltage i forum samfund relateret til emnet for din blog og ved at kommentere ofte på deres blogs. Viser en aktiv interesse i andres blogs vil give de andre bloggere til at "kende" dig og være mere modtagelig for at deltage i et fællesskab.

4 Spørg andre til at deltage i din blog. Du kan være vært for en blog karneval eller bede folk om at kommentere som svar på spørgsmål, du udgør.

5 Inviter et par bloggere til at slutte sig til dig. Opret et fællesskab logo og få et par bloggere til at deltage. Langsomt opbygge læserskare og derefter øge antallet af bloggere, du har.