Hvordan man laver en Dell Laptop Udgang til et tv

May 9

Hvordan man laver en Dell Laptop Udgang til et tv


Mange bærbare computere omfatter udgange designet til at understøtte eksterne skærm skærme fra computeren. Moderne high definition-tv understøtter mange af de samme video kabler som nutidige computerskærme, hvilket betyder at du kan tilslutte din Dell bærbar computer til dit tv-apparat til streaming film, lysbilledshow og bare Internet-browsing. Hvis du matche de rigtige kabler til dit TV og bærbare porte, kan du potentielt omarrangere hele dit hjemmeunderholdningssystem oplevelse ved at indarbejde medier fra din computer.

Instruktioner

1 Undersøg output porte på din Dell bærbar computer. Mange nutidige laptops bruger et VGA eller HDMI video output - eller begge dele. Tjek din brugervejledningen for computeren og specifikationerne for video porte for at kontrollere, hvilke porte computeren bruger til eksterne skærme. HDMI-porte er rektangulære, mens VGA-porte er bredere med en fastgørelse hul på hver side og en række huller i den trapezformede port til tænderne af VGA-indgangen kabel.

2 Undersøg bagsiden af ​​dit tv-apparat. Standard definition og rør tv-apparater er generelt uforenelige med computer video overførsel. Hvis du har en high-definition tv-sæt, men du vil sandsynligvis finde indgange til VGA og HDMI. Igen, tjekke din brugermanualen for at bekræfte, at du har de relevante porte er nødvendige for at matche din computers output.

3 Køb det korrekte kabel, afhængigt af typen af ​​kabel, du har brug for at matche dit TV og din laptop - generelt HDMI eller VGA. Vælg en passende længde til kablet, baseret på hvor langt du ønsker at hvile din bærbare computer væk fra fjernsynet. Sådanne kabler er bredt tilgængelige på stormagasiner, såsom Wal Mart eller Target, samt elektronik detailhandlere som Best Buy og Radio Shack.

4 Hvil den bærbare computer på en flad, jævn og stabil overflade nær dit fjernsyn. Slut kablet til den relevante port på computeren. Den anden ende af kablet til bagsiden af ​​tv'et.

5 Vælg den rigtige indgang indstilling på fjernbetjeningen. Typisk er denne menu tilgås med "Input" knappen, som vil vise en liste over tilgængelige indgange til dit fjernsyn. Vælg HDMI eller VGA, afhængigt af din opsætning. Fjernsynet vil vise din bærbare ekstern skærm.