Sådan Set Up Afspilningslister Med en MP3-afspiller & VLC

September 13

Hvis du bruger VLC Media Player til at afspille musik på din computer, kan du ikke bruge det samme program til at synkronisere musik på din computer med din medieafspiller. For eksempel kan VLC ikke føje sange til en iPod - kun iTunes kan gøre det. Hvis du har en favorit spilleliste i VLC, eller blot foretrækker programmet over den, du bruger til at administrere musik på din MP3-afspiller, gemme VLC spilleliste som en fil på skrivebordet og importere det direkte i din MP3-afspiller management software.

Instruktioner

1 Åbn VLC Media Player ved hjælp af menuen Start eller skrivebordet genvej. Hvis VLC ikke viser en tom spilleliste på højre side af vinduet, klik på "Vis" menuen øverst på skærmen, og klik derefter på "Playlist".

2 Træk en musik fil fra din computer til spillelisten for at tilføje den. Efter slippe filen, VLC viser sangtitel på afspilningslisten.

3 Træk og slip sange i spillelisten til at ændre deres spillestil orden.

4 Klik på menuen "Media" øverst i vinduet VLC, og klik på "Gem afspilningsliste til fil", når du er færdig med at oprette afspilningslisten.

5 Klik på "Gem som type" drop-down menuen i bunden af ​​"Gem spilleliste som ..." vinduet, og vælg "M3U spilleliste." Skriv et navn til afspilningslisten, skal du bruge filen browservinduet den til at navigere til skrivebordet, og klik på knappen "Gem".

6 Importer spilleliste i forvaltningen software, som du bruger til at tilføje sange til din MP3-afspiller. For eksempel, hvis du bruger en iPod, skal du trække M3U-filen, som du oprettede fra skrivebordet til iTunes til at tilføje den.