Sådan oprettes Web Præsentationer

July 21

Sådan oprettes Web Præsentationer


Oprettelse webbaserede præsentationer nedskæringer ud behovet for flytbare lagringsmuligheder, ligesom hukommelseskort og USB hoppe drev, og giver dig frihed til at få adgang til din præsentation fra ethvert sted, der har adgang til internettet. Så uanset om du har brug for at konstruere en web-baseret virksomhed præsentation eller du ønsker at oprette en præsentation for en klasse, er der masser af gratis online værktøjer, du kan bruge til at skabe en online præsentation.

Instruktioner

1 Opret præsentationer online hjælp Prezentit webbaserede præsentation hjælpeprogram. Prezentit anvendelighed starter du ud med en tre eksempler dias. Derfra kan du begynde at redigere tekst, grafik og video i din præsentation, eller du kan tilføje mere dias. Den nytte s "Transition" knappen har flere kategorier af overgangseffekter, som du kan bruge mellem dine dias, såsom "Slide & Zoom" og "Train". Og med en gratis Prezentit konto, kan du hente, gemme, e-mail, eller dele din præsentation online.

2 Tilmeld dig en gratis Empressr konto til at oprette din egen web-præsentationer. Med en gratis Empressr medlemskab, kan du uploade dine egne grafik og tilføje brugerdefinerede tekst til at bygge en Flash-præsentation fra bunden, eller din kan uploade eksisterende Microsoft PowerPoint-præsentationer, du måtte have, og redigere dem fra Empressr. Den nytte har også et mediebibliotek og en søgemaskine, så du kan finde det rigtige billede til at fuldføre dine præsentationer. Og når du er færdig med din præsentation, sparer du det på webstedets servere eller integrere dem i sider på sociale netværkssider.

3 Opret en web-præsentation ved hjælp af Google Docs 'præsentation funktion. Bare klik på "Opret ny" option på Google Docs side, og vælg "Præsentation" fra drop-down menu, der vises. Når du er i præsentationen tilstand, kan du uploade grafik, tilføje tekst og tegne figurer og billeder med "Tegning" valgmulighed ( "Indsæt"> "Tegning"). Det fuldt udstyret tekstformatering menu kan du gøre alt fra at arrangere din tekst i punktform at føje hyperlinks til teksten. Og så vidt distribution, kan du gemme, udskrive eller dele din færdige præsentation.