Sådan Konverter en Blu-Ray til en WMV eller MPG

October 10

Blu-Ray videodiske butik high-definition videoer. De videofiler på skiverne er gemt i et filformat kaldet m2ts. Når du ønsker at konvertere en Blu-Ray-video til en video format såsom MPG eller WMV, kan du gøre det med en af ​​de mange video-konverterende programmer, der understøtter m2ts filer. Se afsnittet for oplysninger om at hente disse programmer Resources.

Instruktioner

1 Sæt Blu-Ray i computerens Blu-Ray-drev. Klik på "Start" knappen, og vælg Computer. Højreklik på Blu-Ray disc i denne mappe, og vælg Stifinder. Find den m2ts filen. Klik på den og træk den til computerens skrivebord.

2 Hent Xilisoft Video Converter. Når den er downloadet, installere og åbne programmet. Åbn m2ts filen. Vælg enten MPG eller WMV som output format. Vælg en mappe, hvor filen skal gemmes, og klik på "Konverter".

3 Download, installer og åbne ImTOO HD Video Converter. Vælg m2ts fil på skrivebordet. I Output File Format vælge MPG eller WMV og angive, hvor du vil have den nye fil, der skal gemmes. Klik på "Konverter" for at oprette din nye fil.

4 Download, installer og åbne MTS / M2TS Converter. Åbn m2ts filen på skrivebordet. Vælg hvilken filformat du ønsker at konvertere filen til, og vælg derefter, hvor filen skal gemmes. Klik på knappen "Konverter" for at oprette den nye fil.