Sådan Link Facebook Abonnenter til Blogger

November 19

Link fans, der følger din Facebook-side til en Blogger blog at lokke dem til at læse bloggen. Facebooks Links funktionen giver dig mulighed for ikke kun at vedhæfte en tekst URL til beskeder, du sender ud fra siden, men også til at omfatte en titel, beskrivelse og et miniaturebillede til at gå sammen med linket. Regelmæssigt sende opdateringer fra din Blogger blog på Facebook for at holde dine fans engageret og læse din Blogger-indhold.

Instruktioner

1 Naviger til Blogger stilling, som du vil linke Facebook fans. Træk musen over URL i adresselinjen for at fremhæve det, og derefter højreklik og klik på "Kopier".

2 Log ind på Facebook og klik på "Konto" og "Brug Facebook som side." Klik på "Switch" knappen ved siden af ​​navnet på den side, som du ønsker at sende.

3 Klik på knappen "Link" øverst på siden. Højreklik i feltet og klik på "Indsæt" og "Vedhæft". Rediger standard titel og beskrivelse, der vises, hvis du vælger, og derefter bruge pilene under miniaturebillede for at justere, hvor billedet viser.

4 Klik på "Del" for at sende et link til Blogger ud til alle Facebook-fans, der følger dig.


relaterede artikler