Sådan åbnes en Mac Mini

July 17

Når du ser på en Mac Mini, det ser ud som en lille plastik kasse med ikke meget til det. Men det gør det vanskeligt at finde ud af at åbne den op. Der er ingen knap, du kan skubbe eller løfte du kan trække; du bliver nødt til at lirke den åben med en kniv. Som du kan gætte, dette er ikke den letteste ting at gøre - og ikke det sikreste, hvis du ikke ved hvad du laver. Hvis du ikke er alt for behageligt at arbejde med elektronik, kan du hyre en professionel. Ellers her er hvad du skal gøre.

Instruktioner

1 Flip over din maskine, så du kigger på bunden. Sæt forsigtigt spartel mellem plastskal og metal base. Pas på, du ikke gouge eller ridse plast.

2 Lirke skallen væk fra bunden ved at trække og skubbe ned, så du kan løfte det ud. Du vil høre nogle revner og popping som klippene kommer fri. Gå ikke i panik; det betyder ikke, du har brudt noget. Derefter sætte plastskal til siden.

3 Fjern de fire skruer i hjørnerne af Mac som er tættest på bunden af ​​basen. For at komme til bagsiden højre skrue, skal du fjerne den trådløse antenne ved at klemme de to clips under det sammen. Dette vil få det til at poppe ud.

4 Se på bagsiden af ​​enheden. Der er et lille sæt af ledninger, der fører til en to-bens adapter, der forbinder den øvre chassis til det nedre chassis. Brug dine tang til forsigtigt at trække stikket ud. Du ønsker ikke at tage stikket ud ledningerne.

5 Løft den øverste del af enheden, som du nu har afbrudt fra basen. Nu har du adgang til bundkortet, hukommelse, harddisk og cd-rom.

TIPS

  • En skrue er større end de andre tre. Denne skrue hører til i forreste højre hjørne af enheden. Sørg for at du sætte den tilbage i den rigtige place.Follow disse trin i omvendt at sætte dit Mini sammen igen.
  • Vær sikker på at stramme bagsiden venstre skrue. Denne ene forbinder harddisken til bundkortet. Hvis du ikke stramme den, vil maskinen ikke boot.Always slukke din Mac og tag det, før du begynder at arbejde på it.Never åbner din maskine i et snavset eller støvet miljø. Du ønsker ikke at skade den fine hardware indeni.