Hvordan man laver visitkort i Microsoft Word 2003

February 17

Professionelt udseende visitkort kan oprettes i dit eget hjem i minutter, selvom du ikke er en grafisk designer. Det sværeste kan meget vel være at vælge dit design.

Instruktioner

1 Gennemse visitkort skabeloner fra mulighederne i afsnittet Ressourcer. Download din favorit mulighed for at din computers skrivebord. Sørg for at du hente en skabelon kompatibelt med Microsoft Word 2003, og at du har printer skær, der svarer til din skabelon.

2 Åbn Microsoft Word, og gå til Filer -> Åbn. Vælg din skabelon fra skrivebordet. Det vil have en .dot udvidelse i slutningen af ​​filnavnet.

3 Fremhæv teksten, og skriv din virksomheds navn, adresse og kontaktoplysninger i stedet for de tilsvarende poster i skabelonen.

4 Stavekontrol og dobbelt-check fejl på siden. Gem filen.

5 Læg de tomme visitkort ark i printeren, at følge anvisningerne, der følger med de indsætter og du printerens instruktioner. Vælg Filer -> Udskriv. Vælg en kopi, og klik derefter på OK. Udskriv kun ét ark i første omgang, at sørge for alt udskriver den måde du ønsker. Hvis den første side er korrekt, kan du udskrive flere ark.

TIPS

  • Ligesom et design, men hader farverne? Du kan redigere farverne på de designelementer ved at klikke på dem og vælge alternative farver. Har en ven kig over dine nye valg bare for at være sikker på din nye valg arbejder godt sammen.
  • Når du vælger din virksomhed karton, undgå at vælge en farve, der vil kollidere eller overvælde dit design. Undgå beige eller off-white, medmindre du er sikker på det vil supplere designet.

relaterede artikler