Sådan Udskift Lommeregner i Windows XP

March 21

Beregneren program installerer med Windows XP-operativsystemet. Ved hjælp af Lommeregner, kan du udføre både simple og komplekse matematiske ligninger. Beregneren interfacet ligner en traditionel lommeregner, og du kan få adgang til det ved at navigere til Tilbehør mappe i menuen Windows XP Start. Hvis Lommeregner er blevet slettet eller anden grund, kan du geninstallere det ved hjælp af din Windows XP-cd'en.

Instruktioner

1 Indsæt Windows XP-cd'en i computerens cd-drev. Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af dit skrivebord. Klik på knappen "Control Panel" i menuen, der popper op.

2 Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer" ikonet i vinduet Kontrolpanel. Klik på "Tilføj / fjern Windows-komponenter" ikonet i venstre sidepanel i det vindue, der vises.

3 Dobbeltklik på "Tilbehør og hjælpeprogrammer" i guiden Windows-komponenter vinduet der popper op. Klik på "Tilbehør" i vinduet Tilbehør og hjælpeprogrammer.

4 Tjek den tomme boks, der vises ved siden af ​​Lommeregner i vinduet Tilbehør. Klik på "OK" knappen nederst i vinduet. Den Calculator vil nu blive erstattet, og du kan få adgang til den via mappen Tilbehør fra menuen Start.