Hvordan ved jeg, om min SCSI Drive Is Dead?

October 17

SCSI (Small Computer System Interface) drev er ældre lagringsenheder bruger SCSI-port for kommunikation med en værtscomputer eller anden perifer. I deres dage, SCSI-drev var hurtig og i stand til at videregive en masse oplysninger hurtigt (godt, "hurtig" og en "parti" i forhold til andre forbindelser af dagen). SCSI-drev, selv om, var tilbøjelige til at mislykkes, hvis ikke ordentligt afsluttet. Finde ud af, om din SCSI-drev stadig fungerer, vil betyde at gå tilbage i computer tid til at få svarene.

Læsning af en SCSI Drive

For at finde ud af, om dit SCSI-drev er død, skal du først nødt til at finde en SCSI udstyret computer. En gammel Macintosh er nok din bedste udsigt. Enhver Macintosh foretaget før 1998 vil have en SCS. (Alle senere Macs har USB og andre typer tilslutninger). Når du tilslutter drevet til Mac, skal den afsluttes. Dette betyder at enhver anden porte på dit drev eller computeren skal have en terminal blok, et stykke med det samme antal pin stik, da den åbne port, men ingen kabel vedhæftet. Bare skære stikket fra en gammel kabel vil ikke fungere. Terminators gør visse operationer til at styre den måde, oplysningerne er fremsendt. Uden terminatoren, kan drevet eller computeren blive alvorligt beskadiget, og derefter drevet vil være død. Vær meget forsigtig.

Undersøgelse drevet

En død SCSI-drev og en SCSI-drev, der har mistet sine oplysninger har to forskellige spørgsmål. Hvis du forsøger at få oplysninger fra drevet, alt hvad du kan gøre, er starte SCSI-drev (tænde den) og derefter computeren, i den specifikke ordre. Når de er på, gå gennem procedurerne for bestemt computer disc montering. Hvis SCSI-drev fungerer, vil det montere. Hvis det ikke vil montere, der er problemer.

Montering af en SCSI Drive

Brug en disk værktøjer program til at se, om SCSI-drev kan "ses" af computeren, selv om det ikke er monteret. Hvis det kan ses, så se, om data (filer og programmer) er intakte. Hvis ja, bruge en disk reparation program til at redde data og overføre det til computeren disken. Hvis dataene ikke er reddes, skal du prøve at installere SCSI disk drivere. Hvis du ikke længere har de diskdrev installationsprogrammet diske, prøv at finde producenten på internettet efter tilgængelige downloads af gamle drivere. Brug en anden computer for dette, og gemme filerne på en passende medier som cd eller måske endda en gammel diskette. Disse disc driverfiler vil omformatere disken. Efter geninstallation disken drivere, prøv og montere disken igen. Hvis det monterer, er din SCSI-drev stadig arbejder. Hvis den ikke gør det, er det en god indikator vil det ikke længere fungere. En SCSI-drev, der ikke vil acceptere og arbejde med nye drivere er død.


relaterede artikler