Sådan Beregn inlinks

August 20

Inlinks eller undertiden benævnt backlinks, måle populariteten af ​​dit websted. Kontrol af antallet af inlinks kommer til dit websted ved hjælp af en søgemaskine vil vise dig, hvor mange sider der linker til dit websted. Jo flere inlinks at dit websted har gør det mere sandsynligt, at dit websted har en høj sideplacering, hvilket er et link analyse algoritme, som tildeler en numerisk vægt til hvert hyperlink sæt dokumenter. En af de mest nøjagtige måder at beregne eller tælle inlinks er at bruge Yahoo Site Explorer, ifølge Utheguru.com.

Instruktioner

1 Skriv www.yahoo.com og indtaste navnet på dit websted i søgefeltet, som vil tage dig til Site Explorer.

2 Find "inlinks" i øverste venstre hjørne af skærmen, og klik på den.

3 Klik på "Bortset fra dette domæne" under boksen længst til venstre "Vis links". Dette vil forhindre Yahoo fra herunder links fra din egen hjemmeside.

4 Vælg, om du vil tælle inlinks for hele dit websted eller bare en side. Klik på enten "Hele Site" eller "Kun Denne URL" i næste drop down boks.

TIPS

  • En anden måde at tælle inlinks er i Google, men det kan ikke være så nøjagtige som Yahoo Site Explorer. Brug linket: modifier i Google-søgning. For eksempel link: www.example.com. Du kan også bruge Googles webmasterværktøjer og klik på "links fanebladet" i menuen værktøjer. Men denne måde være unøjagtige.