Hvordan at oprette en gratis HTML Kalender til min hjemmeside

November 10

Hvordan at oprette en gratis HTML Kalender til min hjemmeside


Oprettelse af en kalender ved hånden for en bruger med begrænset erfaring kan være hårde. For at organisere begivenheder og holde besøgende informeret, en kalender er et meget nyttigt værktøj. Brug HTML er det muligt at generere en simpel kalender, der kan tilpasses og velegnet til både hjemmesider og udskrivning.

Instruktioner

HTML Kalender Maker

1 Besøg calpoly.edu/~jdalbey/CalendarMaker.html i din internetbrowser.

2 Tilpas din kalender med de tilgængelige muligheder. Indtast et år, træffe beslutning om udseende og vælge en skriftstørrelse.

3 Klik på Send for at oprette din kalender. Sørg pop-up-blokkere er handicappede som kalenderen vises i et pop-up vindue.

4 Se kildekoden til pop-up-vindue med din internetbrowser. Forskellige browsere vil gøre dette forskelligt, men de fleste vil tillade dig at højreklikke (kommando-klik på Mac) websiden og vælge derfra. Når du har fundet den kode, kopiere den til klippebordet.

5 Brug din HTML editor til at indsætte koden på din hjemmeside. I Windows kan du gøre dette med Notepad. Kalenderen vil bruge en tabel format, så det er muligt at tilpasse din kalender ved at tilføje tekst til celler.

TIPS

  • Hvis du vil udskrive din kalender i stedet for at bruge det på en hjemmeside, skal du blot printe den genererede pop-up kalender direkte fra din internetbrowser.
  • HTML Kalender Maker kræver, at JavaScript er aktiveret i din internetbrowser. Uden denne aktiveret generatoren vil ikke fungere. Som forfatter har anmodet, er det vigtigt ikke at fjerne den lille meddelelse om ophavsret i bunden af ​​kalenderen.

relaterede artikler