Sådan bruges PGP offentlige nøgler med Yahoo

November 8

Der har været en række plug-ins, scripts og andre værktøjer til at kombinere Yahoo! Web-baserede e-mail med det kraftfulde OpenPGP offentlige nøgle kryptering standard. Desværre har en masse af disse forsøg enten er ophørt eller har vist sig at være usikker. Mens du bruger en dedikeret e-mail-klient med en OpenPGP plug-in er stadig den bedste måde at sikre dit privatliv, kan du kryptere meddelelser manuelt ved hjælp af PGP 's aktuelle vindue eller Udklipsholder funktioner, som giver dig mulighed for at angive modtagernes offentlige nøgler før kryptering.

Instruktioner

Aktuel Window

1 Start en simpel almindelig tekst editor såsom Notepad eller et tekstbehandlingsprogram. Sammensæt din e-mail i dette program. Du kan gøre dette i din webbrowser, men som måske ikke være sikker, afhængigt af plug-ins, du har kørende.

2 Klik på ikonet PGP i systemets bakke og vælg "Aktuelle Window". Vælg "Krypter" eller "Krypter og Sign", afhængigt af hvad du ønsker at gøre med teksten.

3 Træk og slip email prismodtager i modtagerfeltet fra din liste af offentlige nøgler. Klik på "OK" for at kryptere brødteksten i din e-mail.

4 Start din webbrowser og log ind på din Yahoo! Web-baserede e-mail. Begynd at skrive en e-mail som du normalt ville, men kopiere og indsætte den krypterede blok af tekst i selve meddelelsen.

Udklipsholder

5 Start en simpel almindelig tekst editor såsom Notepad eller et tekstbehandlingsprogram. Sammensæt din e-mail i dette program. Du kan gøre dette i din webbrowser, men som måske ikke være sikker, afhængigt af plug-ins, du har kørende.

6 Fremhæv hele teksten og højreklikke for at kopiere det til din udklipsholder. Klik på ikonet PGP i systemets bakke og vælg "Clipboard". Vælg "Krypter" eller "Krypter og Sign", afhængigt af hvad du ønsker at gøre med teksten.

7 Træk og slip email prismodtager i modtagerfeltet fra din liste af offentlige nøgler. Klik på "OK" for at kryptere brødteksten i din e-mail.

8 Start din webbrowser og log ind på din Yahoo! Web-baserede e-mail. Begynd at komponere en e-mail som du normalt ville, men indsæt den krypterede blok af tekst i selve meddelelsen.

TIPS

  • Hvis du ønsker at kryptere dine meddelelser over Yahoo! Messenger, kan du gøre det ved hjælp af udklipsholderen metoden. Men PGP Desktop integrerer med Trillian chat-klient til at levere gennemsigtig kryptering til en bedre, mere flydende brugeroplevelse.