Sådan Juster CPU Multiplier på en ASUS bundkort

April 18

CPU multiplier bestemmer, hvor hurtigt en computers CPU processer i forhold til den eksterne clock hastighed på bundkortet. Hvis du har en ekstern clock på 133 MHz, for eksempel, og dit bundkort sætter en multiplikator på 10x, din CPU ender med 1333 MHz (1,33 GHz) af hastighed. Justering denne værdi for at gøre det højere "overclocker" din CPU og de modsatte "underclocks" CPU. Din ASUS bundkort har en konfigurerbar multiplikator i sin BIOS, hvor du også kan få adgang til andre hardware-konfigurationer bundkortet kontrol.

Instruktioner

1 Tænd computeren, og under boot-up, trykke på tasten angivet ved velkomstbilledet siger "Tryk på 'X' for at Enter Setup." Normalt skal du strejke "Del" eller "Slet" på tastaturet i en Asus bundkort, selv om selskabet til tider ændrer specifikationen på visse modeller.

2 Brug piletasterne til at navigere til "Avanceret" side i BIOS setup.

3 Naviger til "CPU Ratio Setting" og tryk på "+" og "-" tasterne på tastaturet til at flytte denne værdi, som du ønsker.

TIPS

  • Din CPU understøtter muligvis ikke blive overclocket til den kurs, du ønsker. Foretag ændringer trinvist og ikke overdrive det. Du kan brænde ud din CPU.