Hvad er det Spoolsv.exe Module gøre?

February 21

Den spoolsv.exe modul er ansvarlig for udførelsen af ​​trykprocessen i Windows-operativsystemet. Filen virker med andre edb-processer til at udskrive eller fax indhold, såsom dokumenter eller billeder, uden at afbryde edb-funktioner. Selvom filen ikke afgørende for Windows, uden at det, du kan ikke udskrive fra din computer.

Spoolsv.exe

Den eksekverbare fil kører Windows-printer spooler service, også kendt som printspooleren, som gør det muligt for computeren at udskrive eller fax uden at forstyrre andre programmer eller funktioner. Spoolsv.exe starter automatisk ved opstart og kører i baggrunden, som ikke kræver aktivitet på den del af computerbrugere at indlede. Fordi at køre filen kun påvirker udskrivningsfunktioner, det er sikkert at fjerne det når som helst.

Behandle

Når du udfører et trykkeri job, Windows starter Graphics Device Interface (GDI), som igen dirigerer processen til printerdriveren, hvorefter meddelelsen går endnu engang til GDI og winspool.drv, en fil, der hjælper med at printer spooling proces. Den winspool.drv fil adgang så spoolsv.exe program, der gør det muligt for udskriftsjobbet til at gå til den lokale printer. Selv om denne proces kan virke komplicerede, det sker næsten øjeblikkelig - du skal blot bestille computeren til at udskrive til printeren, og processen foregår bag kulisserne.

Minde

Selvom spoolsv.exe modul er nødvendig for at kunne udskrive via computeren, kan filen nogle gange tage op for meget af computerens ressourcer eller hukommelse. I sådanne tilfælde kan du fjerne spoolsv.exe fil via Task Manager til at rydde op hukommelsen. Men en stor mængde spoolsv.exe hukommelse brug kan spores tilbage til printer job, der forbliver i Windows spolen. I så fald kan du ønsker at fjerne nogle af de trykopgaver fra din cache indtil programmet kan fange op.

Vira

Den spoolsv.exe modulet er ikke en virus. Men fordi det er en eksekverbar fil, er det muligt for virus, spyware eller trojanske heste til at lure i filen eller forklæde sig som en proces med et lignende navn. Derfor, hvis du modtager fejl vedrørende spoolsv.exe modul eller bemærke, at filen er ved at ændre steder i computeren, er det en god ide at scanne systemet for eventuel malware eller andre potentielt skadelige computerproblemer.