Sådan foretages fejlfinding Memory Opgraderinger

February 8

Sådan foretages fejlfinding Memory Opgraderinger


En hukommelse opgradering opgraderer en computers Random Access Memory, bedre kendt som RAM. Mange computere leveres med ekstra slots, der giver dig mulighed for at opgradere din RAM, hvilket svarer til en computer med bedre ydeevne. Indimellem kan problemer opstå efter en hukommelse opgradering, herunder hardwareproblemer, fejlmeddelelser, langsom ydeevne og computeren ikke er i stand til at genkende hukommelsen opgraderingen.

Instruktioner

1 Sørg for, at du har installeret RAM korrekt. Brug en stjerneskruetrækker til at skrue i bunden af ​​den bærbare computer eller sidepanel CPU tårnet. Find computerens slot, hvor du installerede RAM. Træk forsigtigt modulet ud af åbningen, så erstatte det. Brug blide tryk, indtil du hører et klik. På dette tidspunkt, er RAM fysisk installeret korrekt i computeren. Sæt skruerne tilbage på plads for at lukke låget.

2 Kontroller, om du har brugt den rigtige RAM. Hver computer har faste krav til type RAM den kan bruge (f.eks SDRAM, DDR, Rambus DRAM). Find ud af RAM-type fra computerens manuel eller quick-start guide. Du kan også finde den type til dens konfiguration noteret på sit officielle websted. Sammenlign RAM krav med det modul du brugte til at opgradere. RAM type er angivet tydeligt på emballagen.

3 Download "Windows Memory Diagnostic" (se Resources). Dobbeltklik på filen "mtinst.exe" for at starte installationen. Start programmet og vælg "Vis fejl ved at hukommelsesmodul." Softwaren vil give dig yderligere oplysninger om det problem, der forårsager problemer med opgraderingen hukommelse. Følg anvisningerne på skærmen for at løse problemet.

4 Opdater enhedsdrivere ved hjælp af "Device Manager". Åbn menuen Start, og skriv "Enhedshåndtering" i søgefeltet. Klik for at starte "Enhedshåndtering" fra søgeresultaterne. Find alle poster med et udråbstegn. Dobbeltklik for at udvide dens indhold. Højreklik på enheden, og vælg "Opdater enhedsdriver."


relaterede artikler