Sådan Send Flyers via e-mail

July 30

Når du er færdig designe en flyer, er det en god idé at få en anden mening om det ved at emaile det til en kollega. Også, når du er klar til at sende den til en printer, i nogle tilfælde skal du sende den via e-mail. Din største præstation, når du sender flyers via e-mail vil sandsynligvis være at få den flyer størrelse ned, så du kan overføre filen over din e-mail-system. Mange e-mail værter tillader kun omkring 10 megabyte, der skal sendes på et tidspunkt.

Instruktioner

1 Opret og gem alle dine flyers i et billedredigeringsprogram som Adobe Photoshop. Gem dem som TIF eller PDF-filer i CMYK (fire farver proces) farvetilstand, hvis du sender dem til en printer. Gem dem som JPG, GIF eller PDF-filer i RGB (rød, grøn, blå) farve tilstand, hvis du bare sender dette til en person for at se online (se "Resources" sektionen).

2 Komprimer dine flyers først. Gå til Windows Stifinder (eller filhåndteringen, der fulgte med operativsystemet) for at gennemse dine filer. Højreklik på hver flyer filen og vælg "Send til" og derefter "komprimeret zip mappe" eller lignende mulighed, afhængigt af kompression software, som du har installeret på din computer. Dette vil komprimere filen til en mindre størrelse, at din e-mail-konto kan håndtere.

3 Højreklik på den komprimerede fil, og vælg "Egenskaber" for at sikre, at størrelsen opfylder din email tjenestens grænser. Hvis det er større, skal du slette nogle filer fra den komprimerede mappe og føje dem til en anden, separat zip-fil.

4 Sammensæt en e-mail og vedhæfte den komprimerede flyer fil. Hvis du skulle splitte to eller flere flyer filer op i to eller flere separate komprimerede mapper, oprette separate e-mails for hver enkelt.

5 Sende e-mailen og vent mindst to minutter for at sikre, at den går igennem med succes. Hvis det bounces tilbage til din indbakke, der betyder, at du er nødt til at reducere størrelsen på filen mere.

TIPS

  • Informer din afsender, at du sender de flyers på forhånd. Du skal sørge for, at han har nok plads på sin egen e-mail-system til at rumme filerne.
  • Slet flyer fil fra din email "sendt" mappe for at spare plads. Du kan også ønsker at holde den komprimerede version på din computer og slet fuld størrelse dem. Du kan altid "unzip" de komprimerede filer senere.