Sådan Konverter DAT til WMV

March 24

Sådan Konverter DAT til WMV


Der er mange video konvertering produkter, hvoraf mange kan downloades gratis, der vil konvertere en video format til et andet. En grund til at konvertere DAT (Digital Audio Tape) i WMV (Windows Media Video) format er, at du så vil være i stand til at spille den konverterede fil på programmer, såsom Windows Media Player, RealPlayer og VLC afspiller. WMV er også et populært format til streaming og download indhold fra internettet.

Instruktioner

Sådan Konverter DAT til WMV

1 Åbn din video konvertering software. Den anvendes til dette eksempel software er AVS Video Converter 6, selvom den grundlæggende idé er den samme for mange andre programmer.

2 Klik på det format, du ønsker at konvertere din fil ind. På tværs af toppen af ​​skærmen er muligheder såsom "til avi" eller "Til MP4". Du ønsker at klikke på "Til WMV."

3 Klik på "Gennemse" knappen på tværs fra "Input File Name". Dette vil åbne en søgning vindue. Vælg den DAT fil, du ønsker at konvertere til WMV. Klik på "Åbn".

4 Klik på "Gennemse" knappen på tværs fra "Output File Name". Dette vil åbne en søgning vindue. Vælg den mappe, hvor du vil gemme den konverterede fil. Klik på "Gem".

5 Klik på drop down menu mærket "Profile". Vælg den type / kvalitet af WMV-fil, du ønsker at anvende til denne konvertering. (Muligheden for at ændre disse parametre er tilgængelige ved at klikke på "Rediger profil" knappen.)

6 Klik på "Konverter nu" -knappen. Fremskridtene vil blive vist visuelt og i procent.

TIPS

  • Hvis konverteringen gør det vanskeligt at bruge andre programmer, kan konverteringsprocessen på pause og genstartes på et senere tidspunkt.
  • Der er mange video konvertering software pakker til rådighed. Nogle populære er AVS Video Converter, Apple Compressor, Need4 Video Converter, Video Converter Ultimate, Roxio Easy Media Creator, Cinema Craft Encoder, Cyberlink MediaShow Expresso, og Ulead Photo Explorer.
  • Du kan have til at lukke ned andre programmer under konverteringen. Kører andre programmer under denne proces kan bremse systemet ned og eventuelt forstyrre kvaliteten af ​​konverteringen.

relaterede artikler