Hvordan jeg fejlfinding en Gateway MX6956 MA7 Bundkort?

August 19

The Gateway MX6956 notebook indeholder en 1,60 GHz Intel CPU, 1024 MB DDR2 RAM, en onboard grafikchip, en 160 GB harddisk og en DVD +/- RW drev. Bundkortet giver en kompleks struktur, hvor der er installeret på systemet kommunikerer. Komponenter enten oprette forbindelse til bestemte slots på bundkortet eller er indbygget i selve bestyrelsen. Tegn på en defekt bundkort omfatter systemet fryser, pludselige genstarter, hardware fejl og stoppe skærme. For at fejlfinde et Gateway MX6956 MA bundkort, nulstille BIOS-indstillingerne, opgradere chipsæt og tjekke din RAM for fejl.

Instruktioner

Nulstil BIOS

1 Tryk på knappen "Power" for at tænde Gateway MX6956 MA7. Tryk på "F2" ved boot skærmen for at indlæse CMOS Setup Utility.

2 Tryk på tasten som angivet på skærmen for at genoprette fejlsikre eller fabriksindstillingerne.

3 Tryk på "F10". Fremhæv "Ja". Tryk på "Enter" for at afslutte CMOS Setup Utility.

Opgrader chipsæt

4 Gå til Gateway hjemmeside (se Resources). Peg på "Support". Vælg "Drivers & Downloads" fra menuen.

5 Klik på "Gennemse alle downloads." Vælg "bærbare computere" til "Produkttype". Vælg "Gateway MX6956" for "Product Model".

6 Vælg dit operativsystem fra den tredje mulighed. Klik på "Vis søgeresultater."

7 Rul til "Bundkort downloads." Klik på "Gateway Intel Chipset driver Revision." Klik på "Download nu".

8 Klik på "Kør" til straks at starte installationsprogrammet, eller klik på "Gem" eller "Gem som" for at opgradere driveren på et senere tidspunkt. Dobbeltklik på filen for at starte opgraderingen. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opgraderingen.

Kontroller Hukommelse til fejl

9 Klik på logoet på Windows placeret på proceslinjen. Indtast "hukommelse" i søgefeltet.

10 Klik på "Memory Diagnostic Tool" fra resultaterne vises i venstre rude.

11 Klik på "Genstart nu og se efter problemer (anbefales)" fra programmet. Vent til Windows Vista til at genstarte og scanne din hukommelse for fejl.

12 Gennemgå resultaterne af den diagnostiske test efter at logge ind igen til Windows Vista. Udskift din RAM, hvis Windows registrerer en fejl.