Hvordan man kan reducere Start Up Time i Windows XP

July 22

Hvordan man kan reducere Start Up Time i Windows XP


Når du har brugt Windows XP i et stykke tid, downloade og installere programmer og opdatering af systemet, kan du opleve, at din computer tager længere tid at starte op, end det plejer. Programmer ofte tilføjes uden din viden til listen over nystartede programmer. Du kan fjerne nogle programmer fra listen til at fremskynde dit system ved hjælp af "System Configuration Utility."

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen for at åbne menuen Start og derefter klikke på "Kør ..." Hvis denne indstilling ikke er på menuen Start i din version af Windows, skal du indtaste "Kør" i "Start søgning" og klik på programmet, når den vises på listen.

2 Indtast "MSConfig" i rummet og klik på "OK" eller tryk på "Enter" tasten for at åbne System Configuration.

3 Vælg "Start" fanen for at vise en liste over programmer og tjenester, der kører på systemet opstart.

4 Fjern markeringen de programmer, der ikke nødvendigvis behøver at køre ved opstart. Hvis du er i tvivl om et program, forskning det på internettet, før du deaktiverer den. Generelt software, der styrer billeddannelse til skærmen, anti-virus programmer, netværk applikationer, Java og opdatere software nødt til at køre ved opstart. Vær forsigtig, men fordi forskellige computere har forskellige behov.

5 Klik på "Anvend" og "OK" for at bekræfte ændringerne.

TIPS

  • Hvis du deaktiverer programmer uden at vide, hvad de er, kan du holde op med noget, der er nødvendig for dit system til at køre, som kan være vanskelig at fastsætte.