Sådan Burn Ripped DVD-videoer fra TS mapper

July 28

Sådan Burn Ripped DVD-videoer fra TS mapper


DVD'er ikke evigt. Nogle gange disken bliver beskadiget ud over brug. Det er derfor, du måske ønsker at beholde en kopi af filmen eller video på din computer. Det er her din dvd-brænder kommer i. Du skal blot kopiere filer fra din computer til en ny disk. Ripped DVD filerne gemmes som en ".TS" (overførsel stream). Afbrænding af disse filer på disken kræver tid og et par ekstra programmer.

Instruktioner

Uden konvertering

1 Installer en dvd authoring program. Mange tilgængelige online. Nogle er gratis og nogle er ikke. Den bedste metode til at vælge det rigtige program er at se, hvad der er tilgængeligt, downloade gratis versioner og forsøg, og finde et program, der passer til dine behov, før du beslutter at investere i det pågældende program.

2 Åbn det program, du har valgt at bruge. Sørg for at det er den rigtige video-fil.

3 Vælg at begynde en "Ny" projekt. De fleste programmer vil have dette som standard mulighed for at starte en dvd brænder. Placering af optionen varierer fra program, men som regel er der enten en knap på skærmen program eller den mulighed kunne være opført under "File" eller "Rediger" faner.

4 Vælg de video.ts fil, du vil brænde. Naviger gennem de forskellige mapper, indtil du når den pågældende fil. Må ikke bekymre dig om lydkomponent af disken ( "audio.ts"), fordi det automatisk formateret med videoen. Vælg "Åbn", når filen er fremhævet.

5 Placer en tom dvd i dvd-bakken. Sørg for, at dvd-drevet kan gøre dvd'er og ikke bare spille dem.

6 Begynd brænde. De fleste programmer har en "Burn" knappen på dem, eller en anden knap, der indikerer starte eller begynde. Den er nødvendig for at oprette disken varierer af hastigheden på dvd-drevet, og mængden af ​​oplysninger om filen (f.eks vil en tre-timers episk tage længere tid end 90 minutters comedy).

med Konvertering

7 Installer din .TS konvertering program. Igen, mange sådanne programmer er tilgængelige online, og nogle er gratis og nogle er ikke. Frie og trail programmer tilføje ofte et vandmærke til filen, eller kun tillade konvertering af de første par minutter af enhver fil. Så teste programmer, før der indgås en.

8 Åbne programmet.

9 Upload videofilen. Processen vil variere afhængigt af programmet. De fleste vil have en "Upload" option på skærmen eller via menuen "Filer".

10 Vælg den fil, du vil konvertere. De fleste programmer vil have en "Open", "OK" eller "knappen Importer" for at placere filen i programmenuen.

11 Placer en tom dvd i dvd-bakken. Sørg for, at dvd-drevet kan gøre dvd'er og ikke bare spille dem.

12 Opret disken. Nogle programmer kan konvertere .TS filer og oprette dvd'er, mens andre kræver et andet program til at brænde DVD. Hvis programmet kan brænde disken, vil der være en "Burn" eller "Burn disk" option på skærmen.

Hvis programmet kun er en konverter, skal du vælge "Konverter" eller "Konverter fil" valgmulighed. Efter konvertering, åbne din dvd-brænding software og brænde disken igennem det. Igen, den nødvendige tid til at afslutte processen afhænger af kørehastighed og mængden af ​​oplysninger i filen.

TIPS

  • Selv den bedste software og hardware har lejlighedsvise fejl, så har mere end en tom dvd til rådighed.
  • Hvis du planlægger at spille din ny kopi på en DVD-afspiller i stedet for en DVD-ROM, skal du ikke bruge din computers spiller for at teste disken efter brænde den. Bruge en separat afspiller.