Sådan løses Duplicate rækker i Excel

May 26

Sådan løses Duplicate rækker i Excel


Microsoft Excel er et populært regneark, der er almindeligt anvendt til at organisere og analysere data. Sommetider MS Excel-regneark vil indeholde dublerede rækker af data som følge af menneskelige fejl eller andre problemer i processen registreringsmetoder. Hvis du har et regneark med dublerede rækker, skal du muligvis slette dubletter for at kunne bruge de data effektivt. Duplicate rækker kan enten slettes enkeltvis eller automatisk.

Instruktioner

Slet enkelte rækker

1 Åbn dit regneark og find en dublet række i regnearket.

2 Højreklik på antallet af rækken længst til højre side af regnearket.

3 Vælg "Slet" fra drop-down menuen. Valg slette vil få rækker under den slettede række til at gå op. Hvis du ikke ønsker, rækkerne at bevæge sig op, men du ønsker at slette dataene i træk og lade det stå tomt, venstre klik på antallet af rækken for at fremhæve det, og tryk derefter på "Slet" -tasten.

Slet alle dubletter Samtidig

4 Åbn regnearket, og klik på fanen "Data".

5 Klik på plads i øverste venstre hjørne af regnearket (over række 1 og til venstre for kolonne A) for at vælge hele regnearket.

6 Klik på "Fjern dubletter" under "Dataværktøjer."

7 Klik på "Vælg alle" og derefter klikke på "OK."

8 Klik på "Ok" igen, når en prompt vises. Den prompt vil fortælle dig, hvor mange dubletter blev fjernet.

TIPS

  • Du kan slette kolonner ved at højreklikke på bogstavet øverst i en kolonne og vælge "Slet."
  • Du kan fortryde din seneste handling ved at holde Ctrl-tasten nede og derefter trykke på "z" tasten. Dette kan give dig mulighed for hurtigt at vende en delete-kommando.

relaterede artikler