Sådan justeres Adobe PDF Margin Indstillinger

May 21

Sådan justeres Adobe PDF Margin Indstillinger


Modtagere af PDF-filer kan få vist oplysningerne, men er ikke i stand til at foretage ændringer uden hjælp fra professionelle software. Hvis du arbejder med en PDF-fil og har brug for at foretage justeringer af dokumentet layout, er der flere måder at udføre denne opgave uden at konvertere dokumentet til et nyt filformat. For eksempel, hvis de trykte margener er forkerte eller uinteressante i PDF-dokumentet, justere dem ved at ændre "visning" af dokumentet.

Instruktioner

Til Print

1 Åbn din fil i Adobe Acrobat. Fra menuen "dokument", klik på "Beskær sider."

2 Skift sidemargenerne ved at indtaste i top, bund, venstre og højre margen størrelser i kommandoen bokse. Klik på boksen for "Bevar proportioner" at bevare formateringen af ​​dokumentet.

3 Se et eksempel på dokumentet ændringer i billedet preview vinduet i dialogboksen. Når det ser ud som ønsket, klik på "OK." Gem ændringer i din PDF-fil.

Til visning

4 Åbn PDF-filen i Adobe Reader. Klik på "File" og derefter "Egenskaber".

5 Klik på "Initial View" fanen i dialogboksen Egenskaber. Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Forstørrelse".

6 Vælg det dokument forstørrelse til "Tilpas synlig." Marginalerne i dit dokument vil forsvinde, så kun teksten i PDF til rådighed for visning. Når modtagere åbner denne PDF-fil, vil uden margener være synlige.

TIPS

  • Ved hjælp af afgrøden værktøj, kan du automatisk indstille sidemarginer til nul ved hjælp af knappen i midten af ​​Beskær sider dialogboksen.
  • Under Sideomfanget i dialogboksen Beskær sider boksen, skal du sørge for at indstille de tilpasninger til at omfatte alle sider som standardindstillingerne er fastgjort til kun justere side 1.

relaterede artikler