Sådan Find Tilføjet for nylig indhold på din Zune

May 7

Når du har lagt nyt indhold ind i ethvert program, kan det undertiden være svært at finde. De fleste programmer vil have mapper med navnet "Tilføjet for nylig" for at hjælpe dig i processen. Hvis du er en ny Zune bruger og er ikke klar over dette, kan du brug for lidt hjælp, når de forsøger at finde nylig tilføjet indhold på din Zune.

Instruktioner

1 Importer indhold. Importer alt indhold, du ønsker at have på din Zune-softwaren fra din PC.

2 Åbn din Zune-softwaren. Når din Zune er blevet åbnet, vil en kolonne i venstre side vises viser din musik, videoer og billeder, der allerede er indlæst i programmet.

3 Vælg et ikon. Ikonerne at vælge imellem omfatter video, musik og billeder. Når du har besluttet, hvilket indhold du ønsker at finde, skal du klikke på denne ikon.

4 Se dit bibliotek. I venstre kolonne under dit bibliotek vil være separate lister. Nogle er automatisk placeret på din Zune og andre, du kan oprette dig selv som afspilningslister.

5 Vælg Tilføjet for nylig. Denne mulighed vil blive placeret under biblioteket. Når du klikker på det, vil det bringe op på alle elementer, der for nylig blev føjet til din Zune ifølge hvilken kategori du vælger (musik, billeder eller video).

TIPS

  • Hvis Tilføjet for nylig spilleliste er ikke en mulighed, så kan du oprette denne spilleliste. For at gøre dette, kan du gå til menuen Filer og vælge at oprette en smart spilleliste. Derfra kan du få dem automatisk opdateret og har for nylig tilføjet indholdet være i sin egen spilleliste.
  • Dobbelttjek dine overvågede mapper for at være sikker på, at de mapper, du vil importere ind i biblioteket automatisk føjes til dit bibliotek.
  • Vær sikker dine mapper er sat til automatisk import til din Zune bibliotek eller du vil ikke kunne få adgang til filerne.

relaterede artikler