Hvordan skal tjekkes en fil for malware

June 26

Computer malware er det udtryk bruges til at henvise til alle computervirus, spyware og andre programmer skadeligt designet til at inficere din computer. Da Windows XP Service Pack 2, har Microsoft inkluderet en gratis malware afsløring og fjernelse værktøj med Windows operativsystem, som du kan bruge til at kontrollere filer til computer malware. Værktøjet opdateres automatisk, når Windows-opdateringer. Dog vil nogle computer malware slukke de automatiske opdateringer, at du skal manuelt opdatere programmet til at kontrollere filer for malware-infektion.

Instruktioner

1 Hent den aktuelle version af Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool er angivet i afsnittet "Ressourcer" til din computer.

2 Dobbeltklik på den downloadede fil for at pakke og køre programmet. Værktøj til fjernelse af Microsoft Windows skadelig software downloades til din computer som en eksekverbar fil og ikke kræver yderligere skridt til at installere på din computer.

3 Klik på "Næste" menu-knappen efterfulgt af "Hurtig scanning" menupunkt på den efterfølgende menu til at foretage en scanning af almindeligt inficerede filer og mapper på computeren. Vælg "Næste" knappen på den efterfølgende menu at starte scanningen.

4 Se resultatet af scanningen vises af Værktøj til fjernelse af Microsoft Windows skadelig software når du er færdig. Hvis programmet har opdaget inficerede filer, vil de blive vist. Klik på "Fjern inficerede filer" menupunkt, efterfulgt af "Næste" og "Exit" menuknapper. Hvis der ikke inficerede computer filer vises, afslutte programmet ved at vælge "Exit" menu-knappen eller "X" i øverste højre hjørne af programvinduet.

5 Genstart computeren, og malware vil blive fjernet.


relaterede artikler