Instruktioner om hvordan du udskifter Dell Latitude D600 bundkort

September 19

Instruktioner om hvordan du udskifter Dell Latitude D600 bundkort


Din bærbare bundkort er den vigtigste stykke hardware inde i computeren. Det er den vigtigste kredsløb, hvor alle hardwareenheder og komponenter er tilsluttet computeren. Uden det, behøver du ikke har en computer, men en bunke af computer dele. Udskiftning din Dell Latitude D600 bundkort er en opgave, som ikke bør tages alvorligt. Du bliver nødt til at finde og fjerne al hardware er tilsluttet bundkortet. Det er let at beskadige computeren mest delikate hardware i denne proces.

Instruktioner

1 Sluk for computeren, og afmontér vekselstrømsadapteren. Find og fjern alle resterende kabler og / eller diverse eksterne enheder fra din bærbare computer. Luk LCD-skærmen, indtil det klikker lukket. Placer den bærbare computer med forsiden nedad over en flad arbejdsflade og placer det med forkanten vender fremad.

2 Find batterirummet i nederste venstre hjørne af bunden kabinettet. Skub batteriets udløserknap til venstre. Fjern batteriet fra dets rum. Sæt den til side.

3 Find det lille CMOS-batteriet rum indeni den tomme batteri rum. Tryk på CMOS rum s låsning låsen, og fjern derefter dækslet fra inde i de vigtigste batterirummet. Træk CMOS batteriet ud af rummet, mens batteriet frakobles kablet fra dets stik inde i rummet. Indstil CMOS batteriet til siden.

4 Find hukommelse dækslet nær centrum af den bærbare bund beklædning. Fjern enkelt Phillips-hoved skrue sikre dækslet på plads. Fjern låget fra den bærbare computer. Fjern de to RAM moduler fra inde i rummet ved at sprede de tilbageholdende låsene på hver side af hvert modul. Derefter vippe hvert modul i en vinkel, og træk hvert modul ud af dens respektive hukommelse slot.

5 Find det trådløse kort dækslet ved siden af ​​den tomme hukommelse rummet. Fjern Phillips-hoved skrue sikre dækslet på plads, og fjern derefter dækslet fra den bærbare computer. Afbryd de to antennekabler fra det trådløse kort, og derefter fjerne det fra dets slot på samme måde, som du fjernede RAM-moduler.

6 Find harddisken rum i øverste venstre hjørne af bunden huset. Fjern de to Phillips-skruer sikre det på plads, og træk den ud af harddisken rum og sæt den til side.

7 Placer den bærbare computer med forsiden opad, og åbn LCD-skærmen, indtil det er i 180-graders position. Indsæt en lille, flad skruetrækker ind i tastaturet dækslet højre side. Tastaturet dækning er en tynd beskyttende plastic strimmel, der spænder over bredden af ​​den bærbare computer mellem LCD skærm og tastatur. Lirke låget fra den bærbare 's øverste beklædning og sæt den til side.

8 Fjern de to Phillips-skruer afsløret af tastaturet dækslet. Tag fat i overkanten af ​​tastaturet forsamling og drej den opad, indtil tastaturets båndkablet er synlig på tastaturets nederste side. Afbryd fladkabel fra dets stik på bundkortet. Fjern tastaturet fra den bærbare computer.

9 Find LCD videokablet strækker sig fra skærmens venstre side. Afbryd kablet fra stikket på bundkortet. Fjern Phillips-skruer fra hver LCD hængsel. Løft forsigtigt LCD-skærmen forsamling ud af den bærbare base og sæt den til side.

10 Placer den bærbare computer base nedad. Fjern alle Phillips-skruer fra den bærbare computer bund beklædning. Placer den bærbare computer med forsiden opad igen, og derefter fjerne de resterende Phillips-skruer sikre top kabinettet på plads. Find og frakoble touchpad kablet fra bundkortet. Touchpad-kablet er et lille, bånd tilsluttet til bundkortet lige over touchpad enheden. Fjern det øverste kabinettet fra den bærbare computer basen og sæt den til side.

11 Find den kølende forsamling i øverste venstre hjørne af bundkortet. Kølelegemet er et stort stykke metal med to kobberrør, der kommer ud af det. Fjern de fire Phillips-skruer sikre den til bundkortet. Løft køleplade ud af bundkortet og sæt den til side. Fjernelse af køleplade vil afsløre processor chip.

12 Drej processorens faste hoved låseskrue i retningen mod uret, indtil processoren er låst op fra sin sokkel. Fjern processoren fra bundkortet og sæt den til side.

13 Fjern de to resterende Phillips-skruer sikre bundkortet på plads. Løft forsigtigt gamle bundkort ud af den bærbare computer base, og sæt den til side.

14 Gentag denne procedure i omvendt for at installere udskiftning bundkort.

TIPS

  • Brug en elektrostatisk afladning (ESD) håndledsrem for at undgå elektrisk skade på dit bundkort.