Hvordan man opbygger en gratis Travel Website

July 8

Hvordan man opbygger en gratis Travel Website


Folk har vænnet sig til shopping for rejsetilbud online. Hvis du er et rejsebureau med en etableret kundekreds, hvilket skaber en web tilstedeværelse er en god måde at dyrke din virksomhed. Hvis du er nybegynder med rejsetips og anmeldelser til at dele, en hjemmeside er en god måde at få disse oplysninger ud. Der er en masse gratis web-hosting virksomheder, og de fleste af dem giver site-bygning værktøjer, så du ikke behøver at være ekspert på at skabe hjemmesider. Du kan bygge en gratis rejse websted i løbet af få timer.

Instruktioner

For rejser fagfolk

1 Køb dit domænenavn og tilmelde dig med en no-afgift web-hosting-selskab som Synthasite eller Webs. Domæne navn henviser til ordene nogen typer i adresselinjen på hans browser. Vælg noget, der er nemt for dine kunder at huske, ligesom dit firmanavn.

2 Opret en hjemmeside, der indeholder de oplysninger, dine kunder eller læsere har brug for. Medtag din virksomheds historie. Forklar dine kvalifikationer som en rejse ekspert. Medtag dit foto og alle dine kontaktoplysninger.

3 Hvordan man opbygger en gratis Travel Website

Brug masser af billeder af rejsedestinationer, men tilpasser dem, så de ikke gør dine sider indlæses langsomt.

4 Nævn eventuelle særlige tjenester, du tilbyder, såsom grupperejser eller rabatter. Da de fleste rejsebureauer har adgang til de samme værktøjer, forklare, hvorfor du er det bedste valg.

5 Link til flyselskab, cruise og hotel websteder, hvis du ikke gør det faktiske booking. Sørg disse links åbne i en anden side, så dine besøgende ikke forlader din hjemmeside.

6 Skriv en blog om aktuelle tendenser i rejse. Medtag rejsetips, at kun en insider ville vide. Opdater din blog hver par dage. Relatere personlige rejse anekdoter, der er morsomt eller nyttige for dine besøgende.

7 Skriv udenrigsministeriets advarsler på rejsen. Disse kan findes på udenrigsministeriet hjemmeside.

8 Gør dit websted søgeord tung ved at bruge ord, der vil bringe dit websted i de øverste placeringer i søgemaskinerne. Nøgleord er de ord, en person på udkig efter en rejse hjemmeside ville skrive i en søgemaskine. Drys disse ord hele dit websted.

For Travel Enthusiast

9 Vælg et domænenavn og vælg en no-afgift web-hosting-selskab som Synthasite eller Webs. Vælg et navn, der er let at huske, og afspejler dit websted personlighed.

10 Opret en hjemmeside, der vil gøre de besøgende vender tilbage ved at holde indholdet frisk og interessant. Sæt tonen for dit websted, om det er alvorligt, sjov eller bare oplysende. Link til relevante websteder.

11 Skriv en blog. Relatere morsomme og nyttige personlige rejse anekdoter. Bemærk rejse tendenser. Opdater din blog hver par dage.

12 Indlæg rejse anmeldelser. Medtag restauranter, hoteller og lokale festivaler. Tilføj alt en rejsende til denne placering ønsker at vide. Nævn usædvanlige og off-beat attraktioner.

13 Hvordan man opbygger en gratis Travel Website


Brug fotografier af rejsemål. Resize dem, så dine sider ikke indlæses langsomt. Brug din web værtens site-bygning værktøjer til at oprette fotogallerier tema. Billedtekst dine fotos og omfatter foto kreditter.

TIPS

  • Tjek links på dit websted ofte for at sikre de er ikke broken.Add indhold til din hjemmeside ofte for at holde det up-to-date.

relaterede artikler