Sådan ændres en PC fil til en PDF-fil

July 30

Sådan ændres en PC fil til en PDF-fil


PC-filer er musik-score filer oprettet med Personal Composer. Hvis du vil dele din musik med andre mennesker, der ikke har personlige Composer eller gøre din musik let tilgængelige på en hjemmeside, kan du ønsker at konvertere pc-fil til en PDF. Du kan få vist en PDF-fil ved at downloade en gratis kopi af Adobe Reader. Du kan også bruge PDF-format til at bevare ændringer til en pc-fil, hvis du bruger den personlige Komponist demoversionen, som ikke tillader dig at gemme.

Instruktioner

1 Hent og installer en gratis PDF virtuel printer (se Resources). De mange tilgængelige programmer omfatter PrimoPDF, CutePDF og doPDF.

2 Åbn PC filen i Personal Composer. Hvis du ikke har købt Personal Composer, hente og installere den demo-version (se Resources), og brug derefter demoen til at åbne pc-fil.

3 Vælg "File" og klik på "Udskriv". Vælg navnet på den PDF virtuelle printer fra drop-down menuen af ​​printer navne.

4 Klik på "OK" eller "Udskriv". Et vindue skal poppe op viser dig, hvordan du gemmer en PDF-fil med det valgte program. Følg disse instruktioner. Stop her, hvis du har brugt den fulde version af Personal Komponist; fortsætte, hvis du har brugt demo-version.

5 Åbn PDF-filen i PDFEscape (se Resources), en gratis online PDF editor. Vælg "Whiteout" værktøj. Klik ved siden af ​​teksten i hjørnet af den side, der hedder, at du udskrev filen med en demo-version af Personal Composer, og træk derefter for at skabe et rektangel for at dække teksten. Gem PDF.