Hvordan ændrer jeg SATA til IDE i en Dell Dimension 9200?

June 22

Hvordan ændrer jeg SATA til IDE i en Dell Dimension 9200?


Dell Dimension 9200, en stationær computer, understøtter en række Intel-processorer, herunder Pentium 4, Pentium D og Pentium Core 2 Duo. Dens bundkort indeholder en Intel P965 chipset med understøttelse af op til 4 gigabyte DDR2 RAM og om bord støtte til fire SATA-drev. En af de ting, som dets bundkort mangler, er dog et sæt af IDE / PATA-stik til ældre drev. Takket være IDE til SATA adaptere, dog kan disse drev let installeret i Dimension 9200.

Instruktioner

1 Køb en IDE til SATA konverter, såsom Bytecc SATA til IDE konverter for Drive. Sørg for, at det kan bruges til at tilslutte en IDE-drev til en SATA-port, i modsætning til at forbinde en SATA-drev til en IDE-port.

2 Luk og tag din Dell Dimension 9200. Læg det ned på sin side med computerdækslet vender opad.

3 Find låsen på toppanelet som frigiver computerens dæksel, og træk den op og tilbage. Drej dækslet op, at bemærke de tre hængsel faner i bunden af ​​dækslet. Fjern dækslet og sæt det til side.

4 Find en tom harddisk beslag i din computers harddisk bay område. Tryk ind på tapperne, der fastgør den ind i bugten og skub den op og ud af sagen.

5 Installer din IDE til SATA adapter på drevet ved foring op multi-bens PATA stik og strømstik og skubbe dem sammen. De vil passe relativt stramt, men der vil ikke være et klik eller anden angivelse af, at forbindelsen er færdig.

6 Placer drevet i beslaget og tryk den fast. Tilslut SATA strøm og data stik til adapteren, der er sluttet til drevet.

7 Skub beslaget ind i det tomme båsen, indtil den klikker, og udskifte computerens dæksel. Sæt computeren tilbage ind i væggen og tænd den.

8 Lad computeren boot op og se om drevet er anerkendt. Hvis det ikke er, skal du genstarte computeren, skal du indtaste setup skærmen ved at trykke på "F2" -tasten, når du bliver bedt om, og indtast afsnittet "Drev" i BIOS-skærmen. Aktiver SATA port, som drevet er tilsluttet, skal du gemme ændringerne i BIOS-opsætningen, og genstart computeren.