Hvordan kan jeg bruge min Lenovo Webcam på min laptop?

March 16

Hvordan kan jeg bruge min Lenovo Webcam på min laptop?


Næsten alle nyere Lenovo laptops kommer med en indbygget webcam, som du kan bruge med en række programmer. Selvom brug Lenovo webcam er ligetil, kan de, der ikke har nogen forudgående erfaring med brug af webcams finde firs- gang brug for at være forvirrende. Ved at downloade den relevante software og driver til din Lenovo webcam, kan du bruge dit webcam med programmer og sites som Skype, Yahoo! Messenger og YouTube.

Instruktioner

1 Download softwaren og driveren til din Lenovo webcam fra supportwebstedet Lenovo. Find driveren fra siden downloads til din specifikke Lenovo laptop, og klik derefter på "Multimedier". Vælg "Integreret kamera driver" og klik på "Download".

2 Dobbeltklik på installationsfilen for at installere driveren. Klik på "Næste" for at begynde at installere webcam driver, og klik derefter på "Finish" for at fuldføre processen. Genstart computeren.

3 Klik på "Start" og derefter "Alle programmer". Vælg "Lenovo" og derefter "Webcam" for at starte Lenovo Webcam-softwaren. Klik på knappen "Capture" for at tage billeder med din Lenovo webcam, eller klik på knappen "Video" for at optage video.

4 Tilslut din Lenovo webcam til software kommunikationsprogrammer såsom Skype, Yahoo! Messenger og AIM. Klik enten "Funktioner" eller menuen "Indstillinger", og derefter vælge "Indstillinger". Vælg din Lenovo webcam er standard webcam for programmet.

5 Tilslut din Lenovo webcam til andre programmer eller hjemmesider. Brug dit webcam med YouTube eller andre video-skabelse hjemmesider, samt Windows-programmer som Windows Movie Maker.


relaterede artikler