Sådan Stop Windows Vista Pop op-meddelelser

March 11

Mens folk elsker at blive mindet om de ting, de har brug for at gøre, og for at holde dig opdateret om de vigtigste ting, kan være hele tiden mindet være irriterende. Windows Vista er tilbøjelig til automatisk at lancere pop-up-meddelelser med henblik på at lancere et par programmer.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen nederst panel af din Windows Vista-skrivebordet. Vælg "Control Panel" for at starte et nyt vindue med en række ekstra muligheder.

2 Dobbeltklik på ikonet "Bruger Konti" for at starte et andet vindue mærket "Foretag ændringer i din brugerkonto." Klik på "Turn brugerkonto-kontrol til eller fra" mulighed for at starte et andet vindue.

3 Klik på "OK" knappen i det nye vindue og vente på den meddelelse, der vil anmode om din computer til at genstarte. Klik på "OK" knappen igen for at genstarte din PC. Dette vil stoppe din computers system fra lancerer pop-ups, mens du arbejder på din PC.

4 Start din webbrowser til at indtaste kommandoen til at stoppe pop-up reklamer. Klik på menuen "Funktioner", hvis du bruger Internet Explorer og vælg "Pop-up-vinduer."

5 Klik på "Slå pop-up blocker" for at aktivere pop-up blocker i din browser.

6 Klik på menuen "Funktioner" igen og vælg "Pop-up-vinduer." Vælg "Pop-up-vinduer Indstillinger", og klik på "Medium" pop-up blocker indstilling for at begynde at blokere pop-ups i din browser uden at forhindre websteder fra at uploade eller vise. Tilpas lydindstillingerne på din browser på det samme vindue, hvis du vil have det til at afspille en lyd, når det blokerer en pop-up.

7 Vælg "OK" for at lade din browser gemme og anvende de ændringer, du har foretaget. Dette vil give din browser for at begynde at blokere pop-ups i at starte.