Hvordan sikkerhedskopierer jeg min hjemmeside?

March 9

Hvordan sikkerhedskopierer jeg min hjemmeside?


Servere kan gå ned. Steder kan hackes. Der er en bred vifte af farer, der truer med at tage ned dit websted. Hvis du har arbejdet hårdt på at udvikle, designe og lancere et websted, skal du have en backup af dit websteds filer gemt på et sikkert sted, hvis du har brug for at reparere fejl eller relancere når det går ned. Når du har en backup af dit websted, er det en god idé at tage sikkerhedskopier regelmæssigt, så du kan fange den nyeste version af dit websted. De fleste webmastere anbefales at sikkerhedskopiere mindst en gang om ugen.

Instruktioner

1 Hent og installer en FTP-klient.

2 Etabler en forbindelse mellem din FTP-klient, og din webside ved at indtaste i de primære indstillinger til webserveren til dit websted. Disse indstillinger omfatter værtsnavnet, dit brugernavn og din adgangskode, Secure File Transfer Protocol (SFTP) og adresse til den eksterne mappe.

3 Sæt hoppe drev til en USB-port på computeren.

4 Opret en mappe på din hoppe drev til backup af din hjemmeside. Giv det en let forståelig titel som "Backup af Website_Date."

5 Indstil Lokal telefonbog placering i FTP-klient til den mappe, du oprettede i trin 4 på din hoppe drev. Du kan være nødt til at navigere til placeringen af ​​hoppe drev, afhængigt af din FTP-program.

6 Vælg alle de filer, der udgør din levende hjemmeside i Remote Register (normalt højre siderude i de fleste FTP-klienter).

7 Træk filerne fra højre side fjernbetjening Register i den Lokale telefonbog (normalt venstre siderude). Dette kopierer filerne fra levende sted i den mappe, du har oprettet på din hoppe drev.

8 Afbryd FTP-klient-forbindelse til din levende hjemmeside. Luk alle vinduer, og skubbe din hoppe drev.

TIPS

  • Der er mange FTP-klienter til rådighed for alle operativsystemer, og mange er gratis at downloade og bruge.
  • Hold din hoppe drev med hjemmesidens sikkerhedskopier et sikkert sted, men væk fra vand, direkte sollys, og børn og kæledyr.
  • Hvis du ikke kender de primære indstillinger for din webserver, så spørg din web hosting selskab for at få hjælp.

relaterede artikler