Oplysninger om Toshiba Tecra 8000

September 28

Tecra 8000 er en sen-1990'erne model Toshiba bærbar computer, der blev anset for high-end for sin tid. I forhold til moderne computere, dog mangler denne laptop magt og tilslutningsmuligheder. Fire modeller af Toshiba Tecra 8000 blev frigivet i USA, alle med 13.3- eller 14,1-tommers skærme og Windows 95 eller 98 operativsystem.

Hardware

Tecra 8000 anvender en standard bærbar computer tastatur (84 tangenter) og en AccuPoint enhed i stedet for en mus eller touchpad. Ofte kaldet en "Eraserhead," enheden hviler i midten af ​​tastaturet og bruger joystick-lignende operation for at kontrollere pointer eller markøren. To knapper under de tastatur kontrol standard museknapfunktioner. Computeren leveres med en 6,4, 10 eller 14,1 gigabyte harddisk, afhængigt af den specifikke model, og 64 MB RAM. RAM er PC100 eller PC66, afhængigt af modellen, men PC100 RAM er acceptabelt for opgradering af hukommelsen på alle modeller. En af de mere interessante hardware funktioner i Tecra 8000 er SelectBay modulet. Dette er et udskifteligt slot, der kan rumme en cd eller dvd-drev, ekstra harddisk, ekstra batteri, eksternt diskdrev eller et beskyttende afstandsstykke, der tilføjer minimal vægt, når de anvendes i stedet for de andre muligheder. Hver af de tilføjelser let byttes, gør det muligt for brugeren at tage kun drevet nødvendig eller få yderligere batterilevetid på farten.

Forbindelse og Power

Kun to modeller af Tecra 8000-serien omfatter interne 56K modem; modeller med indbyggede DVD-rom-drev ikke har modemer, men eksterne modemer er en mulighed. Disse computere har ikke trådløst eller Ethernet-tilslutning. Alle modeller har en seriel, RGB, parallel og to USB-porte og kan bruges med kompatible dockingstationer. Den bærbare computer anvender en 45-watt ekstern adapter og 15 volt, 3,0-amp batteri. På en enkelt batteri, kører den til en anslået tre timer, mens det sekundære batteri i SelectBay mere end kan fordoble batteriets levetid.

Grafik og lyd

Lyd på Tecra 8000 er Dolby Digital Surround med 16-bit stereo audio og 3-D lyd support. To stereohøjttalere er indbygget i computerens ramme, som er en mono mikrofon. En Yamaha chipset driver lyd. Grafik support varierer blandt modeller, med BitBLR H / W Cursor og DirectDraw 2D-grafik. Direct3D og OpenGL kører 3D-grafik. Den interne skærm understøtter op til 1280-by-1024 opløsning med 256 farver på en virtuel skærm eller 1024 768 med 16M farver på fuld skærm.

yderligere information

Tecra 8000s køre på Pentium III eller Pentium II-processorer, hvilket gør dem hurtigt nok for ældre operativsystemer og software. Men disse forældede processorer og andre hardware komponenter i Tecra 8000s er utilstrækkelige til Windows Vista eller 7 operativsystemer. Toshibas supportwebsted funktioner downloads, der kan hjælpe med kendte problemer ved opgradering software. Du skal bare indtaste modelnummeret i produktsupport formularen og klik på "Support Bulletins" fanen.

Tecra vejer mere end mange moderne bærbare computere, som er udbredt blandt computere, der bruger ældre komponenter. Den 14,1-tommer model vejer ca. 6,5 lb., afhængigt af modulet i SelectBay, mens 13,3-tommer model gennemsnit 6,1 lb.


relaterede artikler