Sådan gendannes Windows XP Pro

April 12

Hver gang i et stykke tid, vil et program installeret på din computer helt skabe ravage med computeren. Eller en virus eller et stykke spyware er sat på din pc, som helt messer op dit XP Pro operativsystem. I mange af disse tilfælde, at løsningen på problemet er ikke at omformatere og geninstallere Windows, men snarere at genskabe Windows XP Pro ved hjælp af den indbyggede Systemgendannelse funktion.

Instruktioner

1 Log på computeren som administrator. Du får brug for Admin privilegier for at udføre Systemgendannelse processen.

2 Klik på "Start" og derefter pege på "Alle programmer". Derfra skal du gå til "Tilbehør> Systemværktøjer> Systemgendannelse." Windows Systemgendannelse vil nu åbne op.

3 Klik på "Gendan min computer til et tidligere tidspunkt" og derefter "Næste".

4 Klik på en nylig Systemgendannelse punkt på kalenderen-stil liste, der vises, og klik derefter på "Næste". Dette bør være mindst en dag siden, men ikke mere end en uge siden som gør gendannelsen vil resultere i at miste alle programmer, der blev installeret mellem tidspunktet for Systemgendannelse punkt og nutiden.

5 Klik på "OK", når du bliver bedt om Systemgendannelse. Klik derefter på "Næste" igen, når spurgt af Systemgendannelse. Den gendannelse vil nu begynde og kan tage alt fra et par minutter til en time, afhængigt af hastigheden på din computer og størrelse af gendannelsespunkt.

6 Log på computeren igen som administrator, efter at computeren er blevet genstartet af Systemgendannelse processen. Klik på "OK", når Systemgendannelse vises, og computeren vil blive gendannet til sin tidligere tilstand.

TIPS

  • Gendan til et endnu tidligere tidspunkt, hvis det ikke virker i første omgang. Nogle gange det første gendannelsespunkt er ikke den charme og forsøger en anden eller endda tredje yderligere gendannelsespunkt er nødvendig.
  • Kør Systemgendannelse i fejlsikret tilstand, hvis det ikke vil give dig mulighed for at udføre gendannelsen. Du kan starte op i fejlsikret tilstand ved at genstarte computeren og trykke på "F8" -tasten på det første skærmbillede efter din pc genstartes. Så skal du blot vælge "Safe Mode" fra startmenuen muligheder og log-på som administrator. De samme instruktionerne ovenfor vil arbejde i fejlsikret tilstand.
  • Du må ikke genstarte computeren, når den er i midten af ​​at gøre Systemgendannelse. Dette kan og plejer resultere i operativsystemet korruption og kan kræve, at du omformatere og geninstallere Windows XP Pro.

relaterede artikler