Hvordan laver Labels online og Udskriv dem gratis

June 3

Hvordan laver Labels online og Udskriv dem gratis


Etiketter er billeder eller ord trykt på selvklæbende papir. Trykkerier ofte opkræve en masse penge for at personliggøre og udskrive etiketter. Denne omkostning er uoverkommelig for nogle enkeltpersoner og små virksomhedsejere. Men der er flere gratis online websteder, der giver skabeloner og label udskrivning. Steder, der er en simpel at bruge, omkostningseffektivt alternativ til professionelle trykning.

Instruktioner

Skabeloner

1 Naviger til et websted, der giver gratis label-making skabeloner. Adskillige velrenommerede websteder er angivet nedenfor i afsnittet Resource.

2 Vælg den type etiket, du vil oprette. Nogle steder har en vifte af muligheder. Andre har kun et begrænset antal frie etiketter rådighed.

3 Klik på etiketten skabelon for at downloade den til din computer. Sørg for, at du har et program på computeren, der åbner filtypen. Nogle steder tilbyder forskellige download muligheder baseret på, hvad type computer du har eller hvilket program du har til hensigt at åbne filen med. De fleste steder klart liste, hvilke programmer er kompatible med filerne.

4 Åbn den downloadede fil skabelonen. Erstat pladsholderteksten ved at fremhæve det og skrive i din egen. Indsætte billeder ved at klikke på "Rediger" og derefter "Indsæt" og "Image". Gå til billedet på din harddisk og klik på den for at åbne den inde i dokumentet.

5 Gem filen og udskrive det på etiketten papir. Enten det oprindelige websted eller skabelonen bør omfatte instruktioner om marginerne og særlig mærkning papir til at bruge. Skift alle de marginer ved at klikke på "File" og derefter "Sideopsætning".

Online Forms

6 Naviger til et websted, der lader dig designe en etiket online (se "Udskriv Adresselabels" link i Resource afsnit).

7 Indsæt de oplysninger din skal vises på etiketten.

8 Tryk på "OK" for at se teksten. Et skærmbillede vises, med valgmuligheder såsom tekst størrelse, skrifttype og grænsekontrol stilarter. Rul gennem paneler til at vælge og derefter få vist indstillingerne.

9 Klik på "Vælg billede" for at få en skærm med tilgængelige billeder. Vælg den, du ønsker. Hvis du opretter en konto med hjemmesiden kan du uploade dine egne billeder til brug på etiketter.

10 Klik på "Udskriv label", når produktet er færdigt. "Udskriv Adresselabels" site kræver, at brugeren til at ændre printmargener til 0,17 for at udskrive korrekt.