Sådan Burn flere filer til en dvd med Bash

June 7

Sådan Burn flere filer til en dvd med Bash


"Bash" er en form for interface til at arbejde på en computer, der kører Linux operativsystem. Det er ikke en grafisk brugergrænseflade, såsom Windows. I stedet er det en "kommandolinje" system, hvor du styrer computeren fra en tekst prompt. Bash byder på mange af funktionerne i et grafisk miljø, men du skal vide de kommandoer, du har brug for og hvordan de arbejder. Det er muligt at brænde flere filer til en dvd i Bash. Du skal installere et Bash program eller type i Bash kode dig selv som en Bash script og derefter køre scriptet.

Instruktioner

1 Besøg StokeBloke.com hjemmeside, kopiere DVD Bash scripts til din egen computer, og derefter køre programmerne. Linux-systemer har ofte en DVD-enhed er sluttet til computeren, og Linux operativsystemet understøtter DVD brænder gennem specifikke kommandoer du skriver ind i Bash prompt. De StokeBloke scripts omfatter disse kommandoer og skabe en mere brugervenlig grænseflade for adgang til dvd-brænder. Du kan brænde flere filer til en dvd i Bash hjælp af StokeBloke scripts, selvom du ikke ved, hvordan at udføre kommandoerne selv manuelt. Du skal blot kopiere og indsætte scripts ind i din egen Bash script og køre scriptet. Disse scripts kræver, at alle filer til DVD være placeret i samme mappe.

2 Installer cdrtools pakken på din Linux-computer, hvis du ønsker en nem og gratis program til at brænde flere filer til DVD ved hjælp af en kommandolinje-systemet i Bash. Denne software pakke er open source, og du kan hente og installere de programmer uden licens. Så kan du oprette en dvd eller cd ved hjælp af et Bash interface ved at få adgang til cdrtools kommandoer. Kommandoen "cdrecord" tilbyder de funktioner for at skabe den dvd, og cdrtools indeholder mange andre programmer for at arbejde med dvd'er og cd'er samt.

3 Installer BashBurn program på din Linux-computer, hvis du ønsker en enkel og gratis løsning til at brænde flere filer til DVD med Bash. Dette hjælpeprogram tilbyder ikke et væld af funktioner, men det giver den grundlæggende betjening nødvendigt at oprette en dvd i Bash. Programmet er tidligere kendt som Magma, og det er gratis. Du kan lave cd'er eller dvd'er med mange forskellige slags, herunder data-dvd'er, der indeholder flere filer. Programmet støtter også oprettelsen af ​​musik-cd'er, og du kan oprette "billeder" af dvd'er eller cd'er, som letter masse dobbeltarbejde, hvis du har brug for at gøre mere end en kopi af disken.


relaterede artikler